ANTRENMANSIZ İZLEN ŞAMPİYONADA İLK 10’DA

Denizli Kayak Merkezi’nde beklenen kar yağışının gerçekleşmemesi üzerine antrenmanlarını yapamadan şampiyonalara katılmak zorunda kalan sporcular başarılarla döndü. İzlen Keysan, Erzurum’daki Alt Disiplini Türkiye Şampiyonası’nda ilk 10’da yer aldı.

Denizli’de beklenen kar yağışının bir türlü gelmemesi, zaman zaman etkisini gösterdiğinde ise yeterli kalınlığa ulaşamaması, kayak ve snowboard sporunu yapan kulüp ve sporcuların bir hayli zorlanmasına neden olmuştu. Bu nedenle çalışmalarını Denizli Kayak Merkezi’nde sürdürmesi gerektiği halde gerçekleştiremeyen sporcular, yeterli antrenman gerçekleştiremeden ulusal yarımşara katıldı.

Nikados Kayak Kulübü’nün başarılı sporcusu İzlem Keysan da bu sene de Erzurum’da yapılan Alp Disiplini Türkiye Kayak Şampiyonasına katılma başarısı göstermişti.

Türkiye Şampiyonası yarışmasında slalomda 8, büyük slalomda da 10’uncu. olan İzlem, kombinede Türkiye 9’uncusu olarak büyük bir başarı gösterdi.

Lig periyodunda U 18 kızlarda ilk 12 ye giren  ve Milli sporculardan oluşan toplam 17 sporcunun  katıldığı yarışmada 9’unculuk çok değerli bir sonuç olarak değerlendirildi.

ANTRENMANSIZ İZLEN ŞAMPİYONADA İLK 10’DA

Organizasyonun hemen arkasından Kayak Milli Takım seçmelerine katılan İzlem Keysan, Slalomda 10. Büyük Slalomda 7. ve kombinede 9. Olarak Denizli adına bu seviyede katılma başarısı gösterdi.

Genç sporcu 6 yıldır Elit ligde 4 yıldır da Türkiye Şampiyonasında Denizli’yi en üst seviyede temsil ediyor.

Çalıştırıcısı Hakan Keysan bu yıl Denizli Kayak Merkezi’nde kar yağmadığından dolayı sporcunun verimli bir antrenman yapamadığını belirterek; “Bu dereceleriyle zirveye oldukça yaklaşmayı başardı” diye konuştu.

Elit Ligte 3 sporcusu bulunan Nikados Kayak Kulübü bu sezon Snowboard ve kayakta toplam 15 sporcu ile yarışmalara katılım gösterdi.