SÜPER LİGE SON 2 MAÇ

Horozkent Spor Kulübü, Süper Lig'e yükselmek için sahaya çıkacağı 2 maçı Denizli'de seyircisi  önünde oynayacak. Kadınlar 1. Lig play-off grubunda 30 Mart'ta Bornova HİTAB Spor, 7 Nisan'da Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ile yapacağı Denizli'de karşılaşacak olan Horozkent Spor Kulübü, taraftardan destek istedi.

TFF Kadınlar 1. Lig A Grubunda normal sezonu ikincilikle tamamlayan Horozkent Spor Kulübü, play-off müsabakalarında da Süper Lig iddiasını sürdürüyor. Geçen hafta 23 Mart'ta Çatalca Belediyespor'a konuk olan Horozkent Spor Kulübü, play off grubu 4. maçında Çatalca İzzettin Stadında oynadığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrılırken, Denizli temsilcisine 3 puanı getiren golleri Mine Yıldız ve Andreevska kaydetti.

Kadınlar 1. Lig play-off grubunda dördüncü maçları sonunda Horozkent Spor Kulübü, elde ettiği 16 puanla, ikinci sıradaki 17 puana sahip Ünye Gücü Futbol Kulübünün ardından ikinci durumda yer alıyor. Denizli temsilcisi, bu hafta sonu grup lideri Bornova HİTAB Spor ile karşı karşıya gelecek. Horozkent Spor Kulübü, 30 Mart Cumartesi günü konuk edeceği Bornova HİTAB'dan alacağı üç puanla Süper Lig için büyük avantaj sağlayacak.

ÖNEMLİ AVANTAJ SAĞLAYACAK

Kadınlar 1. Lig play-off grubunda beşinci maçını oynayacak Horozkent Spor, 30 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te Kınıklı Spor Kompleksi Futbol Sahasında grup lideri Bornova HİTAB Spor'u ağırlayacak. Kazananın Süper Lig yolunda çok önemli bir avantaj sağlayacağı maç Horozkent Spor için çok önemli.

Horozkent Spor Kulübünden yapılan açıklamada, Denizli tarihinde bir ilki gerçekleştirmenin eşiğinde olduklarını belirtilerek, "Kurulduğu yıldan bu yana kazandırdığı başarılarla Denizli’nin yüz akı olan takımımız, Süper Lig yolunda son 2 kritik maça çıkıyor. Şimdiye kadar aldığı 16 puanla 3. sırada olan takımımız hafta sonunda grup lideri Bornova HİTAB Spor ile karşı karşıya gelecek. İzmir ekibinden alacağımız 3 puanla gruptan çıkmayı neredeyse garantilemiş olacak. Şimdi destek zamanı. Taraftar desteğine her zamandan daha fazla ihtiyacımız var. Denizli spor kamuoyunu bu önemli maça davet ediyoruz. " ifadeleri kullanıldı.

SÜPER LİGE SON 2 MAÇ

VALİ COŞKUN'A ZİYARET

Horozkentspor Spor Kulübü yönetimi, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Kamil Karabuğa, Başkan Vekiliz Abdülbaki Aras Başkan Yardımcılarımız Ünal Coşkun, Tuğba Altıntaş ve Yönetim kurulu üyeleri kulüp avukatı M. Serhan Altay, sporcular Havane Dilbe, Huriye Berber ve Semanur Özçetin yer aldı.

Kulüple yakından ilgilenen Vali Coşkun, başarılarının devamını diledi ve destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

SÜPER LİGE SON 2 MAÇ