ATEŞ HATTINDA İNCE HESAPLAR

Kümede kalma adına sezonun en kritik maçlarından birine çıkan Denizlispor, ateş hattındaki rakibi Sarıyer ile 0-0 berabere kalarak fırsat tepti. Rakipleriyle puan farkının açılmaması, kalan 5 maç için yeşil siyahlıların umudunu korudu.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma savaşı veren Denizlispor, sezonun en kritik maçında Sarıyer ile sahasında 0-0 berabere kaldı. Yeşil siyahlıların baştan sona üstün oynadığı, Bekir Turaç Böke’nin son dakikalarda bir şutunun direkten döndüğü mücadelede gol sesi çıkmaması taraftarları kahretti. Denizli ekibinin zorlu mücadeleden 1 puanla ayrılması yeşil siyahlılara yaramadı. Horozlar kritik 3 puanı hanesine yazdırsaydı hem Sarıyer hem de Düzcespor ile puanları eşitleyecek, lige adeta yeniden başlayacaktı.

ATEŞ HATTINDA İNCE HESAPLAR

HOROZUN SIRALAMADA YERİ DEĞİŞMEDİ

33’ncü hafta sonunda Sarıyer aldığı beraberlikle puanını 31’e çıkardı ve haftayı 16’ncı sırada tamamladı. Küme düşme hattında yer alan Düzcespor deplasmanda Menemen FK’ya 5-2’lik farklı skorla mağlup olunca 30 puanda kaldı ve 17’nci sırada yer aldı. Sarıyer karşısında aldığı beraberlikle 28 puana yükselen Denizlispor’un sıralamadaki yeri değişmedi ve haftayı 18’nci sırada tamamladı.

ATEŞ HATTINDA İNCE HESAPLAR

HOROZ’UN 5 FİNAL HAFTASI

Denizlispor’u ligde kalan 5 haftada zorlu maçlar beklerken alacağı sonuçlarla kendi kaderini kendisi belirleyecek. Denizli ekibi kalan 5 maçın üçünü küme düşme hattındaki rakipleriyle oynayacak. Hafta sonunda deplasmanda 30 puanla bir basamak üzerinde yer alan Düzcespor’a konuk olacak yeşil siyahlıların alacağı sonuç büyük önem taşıyor. Yeşil siyahlılar Sarıyer’in de ‘BAY’ geçeceği haftada zorlu maçtan galibiyetle ayrılması halinde hem Düzcespor’un 1 puan önüne geçecek hem de Sarıyer ile puanları eşitleyecek.

ATEŞ HATTINDA İNCE HESAPLAR

Ligin 35’nci haftasında sahasında Aksaray Belediyespor’u konuk edecek Denizlispor, 36’ncı haftada deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacak. 37’nci haftada ligin son sırasında yer alan ve ligden düşen Uşakspor’u sahasında ağırlayacak Denizli ekibi, Belediye Derincespor deplasmanında tamamlayacak.