HER KAYIPTA UMUTLAR TÜKENİYOR

Ateş hattındaki Denizlispor’un rakiplerine karşı puan kayıpları, ligde kalma savaşında büyük yara almasına neden oldu. İki rakibine 5 puan bırakan Denizlispor için her geçen hafta umutlar biraz daha tükeniyor. 

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta sezonun en kritik maçına çıkan Denizlispor, ateş hattında puan savaşı verdiği Düzcespor’a 3-0 kaybederek büyük yara aldı. 9 haftalık galibiyet hasretine zorlu Iğdır FK deplasmanında son verdikten sonra sahasında Somaspor’u da mağlup eden yeşil siyahlılar, tekrar düşüşe geçti. Deplasmanda Menemen FK’ya mağlup olduktan sonra küme düşme hattındaki rakiplerinden Sarıyer ile 0-0 berabere kalan Denizlispor, yine ateş hattında yer alan Düzcespor’a 3-0’lık skorla boyun eğdi. Rakipleriyle mücadelesinde 5 puan bırakan Denizli ekibi, 33’ncü hafta sonunda 28 puanla 18’nci sırada kaldı. Yeşil siyahlı ekibin rakiplerine kaybetmesi ve puan farkının açılması taraftarları kahretti.

KRİTİK 35’NCİ HAFTA

Denizlispor ligde kalan 4 haftada kendi kaderini kendisi belirleyecek. Ligin 35’nci haftasında sahasında Aksaray Belediyespor’u konuk edecek yeşil siyahlıların, zorlu maçtan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Ligde kalma mücadelesi veren 31 puanlı Sarıyer ve 33 puanlı Düzcespor’un çarpışacağı haftada alınacak her sonuç Horozları doğrudan etkileyecek. Küme düşme tehlikesini hisseden takımlardan 33 puanlı Belediye Derincespor, Iğdır FK ile deplasmanda karşılaşacak. 34 puanlı Arnavutköy Belediyespor ise 24 Erzincanspor’a konuk olacak.

37’nci haftada Play-Off mücadelesi veren İskenderunspor’a konuk olacak Denizlispor, 38’nci haftada sahasında ligden düşen Uşakspor’u konuk edecek. Denizli ekibi, sezonu Belediye Derincespordeplasmanında tamamlayacak.

LİGİN BİTİMİNE 4 HAFTA KALA ATEŞ HATTI:

13.ETİMESGUT BELEDİYESPOR 35

14.ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR 34

15.BELEDİYE DERİNCE SPOR 33

16.DÜZCE CAM DÜZCESPOR 33

17.SARIYER 31

18.DENİZLİSPOR 28

19.UŞAK SPOR 5