HOROZKENT YILDIZINI KAYBETTİ

Horozkent’in Milli hücumcusu Nisa Nur, Soma Zaferspor’a transfer oldu. Genç yıldızın peşinden koşan kulüpler arasında Beşiktaş da vardı.

Denizli’yi Kadınlar 1’nci Ligi’nde temsil eden Horozkentspor’da mücadele eden Milli futbolcu Nisa Nur Atalı, Manisa temsilcisi Soma Zaferspor’a transfer oldu. Beşiktaş’ın da transfer listesindeki genç hücum oyuncusu ilimizi Manisa'da temsil edecek.

Daha önce 3 kez milli olan Nisa Nur Atalı, yeni takımına şampiyonluklar yaşamak için geldiğini söyledi. Atalı, “Ben bu günlere gelmek için çok çalıştım. Yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden tırnaklarım ile kazıyarak geldim. Hedeflerim ve hayallerim var.İnşallah en kısa sürede bu hayallerime ulaşarak Denizli'yi ve beni sevenleri mutlu edeceğim. Bu günlere gelmemde emeği ve desteği çok fazla olan başta babam olmak üzere Gökhan Kaynak, Şükrü Akar, Özkan Ceylan hocama ve bireysel antrenörüm Fikret hocama sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Şimdi yeni bir hikâye yazmanın ve bana güvenenleri haklı çıkarma zamanı”diye konuştu