KUPA PAMUKKALE’NİN

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne çıkmayı garantileyen Pamukkale Belediyespor, finalde Beta Enerji’yi yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Bu sezon gösterdiği performans ile Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne çıkmayı daha önce garantileyen Pamukkale Belediyespor, Play-Off finalinde Adana temsilcisi Beta Enerji’yi devirerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Ankara Spor Salonu’nda oynanan final maçında iki takım karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan maçın ilk periyodunu Pamukkale Belediyespor 21-8 önde tamamladı. İyi oyununu skora da yansıtan mavi-beyazlı takım karşılaşmayı 60-51 kazanmasını bildi.

Müsabaka sonunda büyük sevinç yaşayan mavi-beyazlı ekibin sporcularını Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Çizmecioğlu ile Pamukkale Belediyespor Kulüp Başkanı Ayhan Soyfidan da yalnız bırakmadı. Müsabaka sonunda Pamukkale Belediyespor’un şampiyonluğu düzenlenen kupa töreni ile taçlandırıldı. Mavi-beyazlı kulüp 2024-2025 sezonunda Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’inde Denizli’yi temsil edecek.

KUPA PAMUKKALE’NİN

ÖRNEK BAŞARI

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale Belediyespor’un şampiyonluğunu tebrik ederek; “Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız bu hayatta engellerin aşılabildiğinin en büyük ispatıdır. Onlar başardılar. Onlar Pamukkale’mizi gururlandırdılar. Pamukkale Belediyespor’umuzun Süper Lig’e çıkma başarısını şampiyonlukla taçlandırması sevincimize sevinç kattı. Sporun şehri Pamukkale’miz yolunda çok önemli bir örnek teşkil ettiler. Sporun ve sporcunun her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KUPA PAMUKKALE’NİN