DENİZLİ İDMANYURDU BAL’A DOĞRU

Denizli Süper Amatör Lig Play-Off Grubunda Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, Çal Belediyespor’u 3-2’lik skorla mağlup ederek, liderliğini sürdürdü.

Denizli Süper Amatör Lig Play-Off grubunun en kritik maçında Çal Belediyespor ile Denizli İdmanyurdu Gürellerspor,Akkonak Sahası’nda karşı karşıya geldi. Liderlik için kritik önem taşıyan mücadeleti Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, 9 Kişi kalmasına rağmen 3-2 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

DENİZLİ İDMANYURDU BAL’A DOĞRU

Play-Off grubunda bitimi 2 hafta kala Denizli İdmanyurdu Gürellerspor BAL Ligi’ne yükselmek için büyük avantaj yakaladı. Kalan 2 haftada alacağı bir galibiyetle BAL Ligi’ne yükselecek. Maçın ardından futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla kutladı.Çal Belediyespor ise son iki haftada Play-Out’larakalmak için mücadele edecek.

DENİZLİ İDMANYURDU BAL’A DOĞRU

KAVGALAR GELENEK HALİNE GELDİ

Her hafta sonu oynanan amatör liglerde kavgasız bir hafta geçmiyor. Gerek futbolcular gerek taraftarlar ya da yöneticiler birbirleriyle kavga ediyor. Akkonak Sahası’nda oynanan Çal Belediyespor Denizli İdmanyurdu Gürellerspor maçının sonlarına doğru sinirler gerildi. İki takım futbolcuları ve soyunma odalarının önündeki bazı kişilerle Çal Belediyespor futbolcuları arasında arbede yaşandı. Maç bu olaylar nedeniyle 5 dakika oynanmadı. Emniyet güçleri olaya anında müdahale etti.Takviye emniyet güçlerinin sahaya gelmesiyle kavga önlendi.

HAKEMLER: Cihan Yurdagül *** Burak Dayıoğlu *** Musa Eren ***

ÇAL BELEDİYESPOR: Eray ** Doğukan **(DK.72 Sedat *) Aykut *** Ersin ** Hüseyin * Mehmet ** Ramazan *** (DK.75 Yasin Toktaş *)Muharrem Soyatik * Abuzer * Galip ** Muharrem Demirci *

DENİZLİ İDMANYURDU GÜRELLERSPOR: Gökhan ** Hüseyin Arıkan **(DK.46 Emre *) Ahmet Kavak *** Süleyman Tunahan **(DK.66 Ömer Faruk *) Süleyman Kolukara **(DK.80 Hacı Gül *) Ali Şahan *** Burak Gökbel *** Zeki ***(DK.77 Burak Koca *) Ramazan ** Ahmet Güner ** Tarık **

SARI KARTLAR: Sedat (ÇAL BELEDİYESPOR), Ömer Faruk, Zeki, Gökhan, Süleyman Kolukara (DENİZLİ İDMANYURDU GÜRELLERSPOR)

KIRMIZI KARTLAR: Tarık, Ahmet Kavak (DENİZLİ İDMANYURDU GÜRELLERSPOR)

GOLLER: DK.49 Abuzer(P), DK.90+7 Yasin Koca (ÇAL BELEDİYESPOR), DK.12 Ali Şahan, DK.35 Burak Gökbel(P), DK.90+2 Ömer Faruk (DENİZLİ İDMANYURDU GÜRELLERSPOR)