ORGANİZENİN ŞAMPİYONU MEK TEKSTİL

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü tarafından bu yıl 19.'su gerçekleşen "OSB Futbol Süper Ligi"nin final karşılaşmasında, Gökhan Tekstil takımını 3-1 mağlup eden MEK Tekstil takımı şampiyon oldu.

 

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen OSB Futbol Süper Ligi'nin bu yıl 19.'su gerçekleşti. Amatör spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen OSB Futbol Süper Ligi'nde 13 takım şampiyonluk için mücadele etti.

FİNALDE MEK TEKSTİL İLE GÖKHAN TEKSTİL

Turnuva, dün akşam oynanan final müsabakasıyla sona erdi. OSB Süper Ligi'nin final karşılaşmasında, Gökhan Tekstil takımını 3-1 mağlup eden MEK Tekstil takımı, kupanın sahibi oldu. Törende ayrıca; 17 takımın katılımıyla gerçekleşen "OSB Futbol Yükselme Grubu" müsabakalarında dereceye girerek, önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek takımlara da ödülleri takdim edildi.

DERECEYE GİRENLERE KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve OSB Müdürü Ahmet Taş takdim etti.

Ödül töreni sonunda İl Müdürü Ömer İlman, spora yapmış olduğu katkılardan dolayı OSB Müdürü Ahmet Taş'a ay-yıldızlı forma hediye etti.