TAKIM MAÇA HOCASIZ ÇIKIYOR

Ligin bitimine iki hafta kala küme düşmesi kesinleşen Denizlispor, sezonu Belediye Derince deplasmanında tamamlıyor. Yeşil siyahlılarda raporlu olan teknik direktör Özcan Bizati, takımın son maçında sahada olmayacak.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta küme düşen ve tarihinde ilk kez üçüncü ligde mücadele edecek Denizlispor, sezonun son maçında deplasmanda Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Kocaeli Belediye Derincespor Doğal Çim Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat: 15.00’da başlayacak. Yeşil siyahlılar bu maçla birlikte hem sezona hem de lige veda edecek.

BİZATİ VE BÖKE GİTTİ

Yeşil siyahlılarda sezonun son maçı öncesi rapor alarak ailesinin yanına giden teknik direktör Özcan Bizati, bu karşılaşmada takımın başında olmayacak. Alacakları nedeniyle kulübe ihtar gönderen Bizati’nin takımdaki geleceğiyle ilgili Kulüp Başkanı Mehmet Uz ile görüşme yapacağı öğrenildi. Belediye Derincespor maçında yeşil siyahlıları sahaya Bizati’nin yardımcıları çıkaracak.

Öte yandan Denizlispor’dan ayrılan bir diğer isim golcü futbolcu Bekir Turaç Böke oldu. Denizlispor’un Somaspor’u 2-1 mağlup ettiği mücadelenin 45’nci dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve sezonu kapattığı açıklanan Bekir Turaç Böke, takımdan ayrılan ilk futbolcu oldu. TFF'nin resmi sitesinde yer alan Denizlispor kadrosundan da oyuncunun ismi silindi. Bu sezon takımın en golcü ismi olan Böke’nin, 30 Haziran 2024 itibariyle sözleşmesi sona erecek.