İKİNCİ LİGDEN SÜPER LİGE

Üst üste iki sezon küme düşerek TFF 3’ncü Lig’in yolunu tutan Denizlispor’da takımdan ilk ayrılan futbolcu Bekir Turaç Böke oldu. 24 yaşındaki golcü Süper Lig ekiplerinden Sivaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Transfer yasağı ve mali sıkıntılarla boğuşan, üst üste iki sezon küme düşerek TFF 3’ncü Lig’in yolunu tutan Denizlispor’da yaprak dökümü başladı. Yeşil siyahlıların bu sezon gol yükünü çeken 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile prensip anlaşmasına vardı. Santrafor ve kanatlarda da görev yapabilen golcü Böke, transferin gerçekleşmesi halinde ilk kez Süper Lig deneyimi yaşayacak.

SEZONU ERKEN KAPATMIŞTI

Bu sezon yeşil siyahlı formayla 28 maçta görev yapan Böke, 15 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Somaspor maçı dışında oynadığı tüm maçlarda 90 dakika görev yapan başarılı futbolcu, en fazla süre alan isimlerden oldu. Nisan ayında sol arka adalesinde yırtık tespit edilen ve sezonu erken kapatan Böke, yeşil siyahlıların kümede kalma savaşı verdiği ligde, son 4 maçta forma giyemedi.

DENİZLİSPOR FORMASIYLA SON SEZONUNDA PARLADI

2020-2021 sezonunda Çankaya FK takımında Denizlispor’a transfer olan Bekir Turaç Böke, ilk sezonunda 18 lig, 4 Türkiye Kupası olmak üzere 22 maçta forma giydi. İlk sezonunda Ömer Şişmanoğlu ve Kevin Mayi’nin gerisinde kalan Böke, 3 golle sezonu tamamladı. Denizlispor’un TFF 1’nci Lig’e veda ettiği 2022-2023 sezonunda 33 maçta forma giyen golcü futbolcu, yine 3 golle sezonu tamamladı. Son sezonunda takımın gol yükünü çeken Böke, 15 golle yeşil siyahlı formaya veda etti.