ŞAMPİYON TEKKEKÖY-GÖKPINAR

Mahallemde Maç Var Turnuvası'nda Yenişehir ile Tekkeköy-Gökpınar takımları karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikle uzatmalara giden karşılaşmanın son dakikasında gol bulan Tekkeköy-Gökpınar takımı şampiyon oldu.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nün organizasyonuyla düzenlenen Mahallemde Maç Var Turnuvası dün oynanan final karşılaşması ile  sona erdi. 50 takımın 8 grup halinde mücadele ettiği turnuvada toplam 970 sporcu ter döktü. Elemelerin ardından dün de Yenişehir ile Tekkeköy-Gökpınar takımları final mücadelesi için Denizli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi.

ŞAMPİYON TEKKEKÖY-GÖKPINAR

30'ar dakikalık iki yarı şeklinde oynanan maçın normal süresi 1-1 berabere sonuçlanınca uzatmalara gidildi. Uzatmaların ikinci yarısının son dakikasında gölü bulan Tekkeköy-Gökpınar takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

ŞAMPİYON TEKKEKÖY-GÖKPINAR

Turnuvanın ardından Denizli Atatürk Stadı'nda seramoni düzenlendi. Öncelikle turnuvanın final maçını ve açılış maçlarını yöneten hakemlere plaket verildi. Turnuvayı 4. tamamlayan Cumhuriyet Mahallesi Takımı'na, 3. tamamlayan Sümer Mahallesi Takımı'na ve 2. tamamlayan Yenişehir Mahallesi Takımı'na madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi. Turnuvanın şampiyonu Tekkeköy-Gökpınar takımına da şampiyonluk kupasını Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizlisporun eski antrenörleri Mesut Bakkal ve Bülent Ertuğrul verdi.

Denizliyeniolay.com tarafından canlı yayınlanan maçı buradan  izleyebilirsiniz.