VALİ HEDEFİ TUTTURDU

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında organize edilen ‘Gençlik Festivali’ne katıldı. Sporcuların gösterilerini izleyen Vali Coşkun, dart denemeleri de yaptı ve hedefi tutturmayı başardı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilen Gençlik Haftası kutlamaları devam ediyor. 15-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak etkinlikler kapsamında dün 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Gençlik ve Spor Festivali yapıldı. Ayrıca, Kızılay ve Yeşilay stantlarında vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, festival alanına gelerek sporcu gruplarının gösterilerini izledi. Zaman zaman gruplara dahil olan Vali Coşkun, dart atışları gerçekleştirdi. 3 atış yapan Vali Coşkun, her atışında hedefi tutturmayı başardı.

VALİ HEDEFİ TUTTURDU

“HEPSİNİN EMEKLERİNE SAĞLIK”

Gençlik Haftası’nın başladığının altını çizen Vali Coşkun; “Yarın da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı idrak edeceğiz. Gençlik Haftası ve bayram münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizasyonunda, onların sorumluluğunda olan Kredi Yurtlar Kurumu’ndaki, gençlik merkezlerindeki öğrencilermizin yıl boyunca emek vererek vücuda getirdikleri ürünlerini, sergilerini gezdik. Orada bir çok ürün var. Hepsinin emeklerine sağlık, teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi, devletimizin misafiri olarak yurtlarımızda barındırırken, onların boş zamanlarının faydalı bir şekilde geçmesi için de bu tür kurslar düzenleniyor. Onların bu tür aktiviteler yapması sağlanıyor. Bu kurslar neticesinde oradaki tabiri caizse sanat eserlerini hep birlikte gezmiş olduk” diye konuştu. 

VALİ HEDEFİ TUTTURDU

“BİRÇOK SPOR BRANŞINDA BAŞARILI SPORCULARIMIZ VAR”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bir çok spor branşında çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Vali Coşkun; “Alan burada kısıtlı olduğu için arkadaşlarımız bazılarını buraya örnek olarak getirebilmişler. Birçok spor branşında başarılı sporcularımız var. Hem ulusal çapta hem de Avrupa’da değişik branşlarda ödülleri olan sporcularımız var. Yeni yetişen sporcularımız da var. Burada onlardan da küçük örnekler ortaya koymuşlar. Onlara da bundan sonraki müsabakalarda kolaylıklar ve başarılar diledik. Gençlik Haftası’nı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın dolu dolu geçirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu vesile ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün şahsında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımıza, öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bütün vatandaşlarımızın şimdiden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

VALİ HEDEFİ TUTTURDU