DENİZLİSPOR’DA ALİ YALÇIN DÖNEMİ

Yeni sezonda tarihinde ilk kez TFF 3’ncü Lig’de mücadele edecek Denizlispor’da teknik direktörlük görevine Ali Yalçın geliyor. Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım ile görüşen ve prensipte anlaşan tecrübeli teknik adam, yarın yapılacak toplantının ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

TFF 2’nci Lig’de tarihinin en kötü dönemini yaşamaya devam eden Denizlispor’da, yeni teknik direktör belli oldu. Yeşil siyahlılarda Kulüp Başkanı Ahmet Yalın, Özcan Bizati’nin takımdan ayrılmasıyla tecrübeli teknik adam Ali Yalçın ile görüşme gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım’ın teklifine olumlu yanıt veren Yalçın, yeşil siyahlılarla prensip anlaşmasına vardı. Daha önce 3 farklı dönemde Denizlispor’u çalıştıran 58 yaşındaki deneyimli teknik adam, anlaşmanın resmiyet kazanması durumunda dördüncü dönemine start verecek.

SALI GÜNÜ NETLEŞECEK

Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde Salı günü (yarın) Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetim kurulu ile bir araya gelecek Ali Yalçın, toplantının olumlu sonuçlanmasının ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

“EN İYİ BİLDİĞİM LİG”

DenizliYeniOlay.com internet sitemize özel açıklamalarda bulunan Ali Yalçın, yeni sezona dair umutlu konuştu. Bu ligde 11 sezon çalıştığını belirten ve takımdaki genç futbolculara güvendiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, açıklamasında “Denizlispor’da yıllardır görev yaptık. Hiçbir zaman görevden kaçmadık. Süper Lig’de çalıştık. TFF 1’nci Lig’de çalıştık. O zamanlar hedefimiz kümede kalmaktı. Bunu başardık. Ne zaman çağırılsak ‘hayır’ demedik. Yine demeyiz. TFF 3’ncü Lig benim çok iyi bildiğim bir lig. Bu ligde 11 sezon çalıştım. Denizli Belediyespor’da 8 sezon çalıştım. İki kez şampiyonluk yaşadım. Kızılcabölükspor’da üç sezon yaşadım. Play-Off oynadık. Altınordu takımında bir sezon yaşadım. Orada çok güzel bir sezon geçirdik. Benim en deneyimli olduğum lig, üçüncü lig. Bu ligin dinamiklerini çok iyi bilen bir hocayım” diye konuştu.

“KADRO BÜYÜK ÖLÇÜDE KORUNACAK”

Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım ile görüşmesinde takımın geleceğiyle ilgili konuştuklarını belirten Yalçın, kadronun büyük ölçüde korunacağını söyledi. Yalçın konuşmasında “Oyuncuları çok iyi tanıyan bir hocayım. Hepsini 10 yaşından bu yana tanıyorum. Başkanımızla birlikte takımın geleceğiyle ilgili de konuştuk. Gökhan Süzen, Bekir Turaç Böke, Muhammet Özkal anlaşmaları bittiği için takımdan ayrıldılar. Genç oyuncularımızın hepsiyle tekrar anlaşılacak” ifadelerine yer verdi.

“EGE LİGİ GÜÇLÜ BİR LİG”

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yeni sezonda uygulamanacak statü değişikliğini de değerlendiren Ali Yalçın, “ Yeni sezonda Ege liginde oynayacak gibiyiz. Biz Denizli Belediyespor ile lige çıktığımızda ilk sezonlar hep Ege Liginde oynadık. Sonra bu statüyü değiştirip Türkiye ligine dönüştürdüler. Ege Ligi güçlü bir lig. Bizim çocuklarımız çok yetenekli. İnşallah ligi iyi giriş yaptığımızda çıkarız bu ligden. Oyuncularımıza güveniyorum, inanıyorum. Bu çocuklarla çok güzel işler yaparız” diye konuştu.