KARİYER YOLCULUĞUNU PAÜ’DE ANLATACAK

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenecek Spor Bilimleri Etkinliğine katılacak.

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek Spor Bilimleri Etkinliğinin ilk gününde Eski Milli futbolcu ve Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan konuk olacak. Sabah saatlerinde lisans proje sunumları ve seminer sunumları ile start alacak etkinlik Mangala, Dart ve Masa tenisi gibi spor oyunları ile devam edecek.

Etkinliğin açılışında Prof. Dr. Rıdvan Ekmekçi’nin moderatörlüğünde Alanyaspor İdari Menajeri Murat Gökhan Çelebi konuk olacak ve “Futbolda Yönetim” söyleşisi gerçekleştirecek. Spor Bilimleri Fakültesi bahçesinde spor oyunları ile devam edecek etkinlik Arda Turan’ın katılacağı söyleşi ile sona erecek.

KARİYER YOLCULUĞUNU PAÜ’DE ANLATACAK

FUTBOL YOLCULUĞUNU ANLATACAK

TFF 1’nci Lig’de bu sezon Eyüpspor’u şampiyon yaparak Süper Lig’e taşıyan teknik direktör Arda Turan, Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine futbol yolculuğunu anlatacak. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek söyleşi 29 Mayıs Çarşamba (yarın) saat: 16.30’da başlayacak. Etkinliğin moderatörlüğünü PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Utku Alemdaroğlu yapacak. Bir dönem Denizlispor’da da çalışan Prof. Dr. Alemdaroğlu, Eyüpspor’da Arda Turan’ın ekibinde Atletik Performans Antrenörü olarak da görev yapıyor. Pamukkale Üniversitesi’nde düzenlenecek Spor Bilimleri etkinlikleri üç gün sürecek.