OTOBÜS GERİ Mİ ALINDI?

Eski başkan Zolan tarafından takıma tahsis edilen otobüsün Çavuşoğlu tarafından geri alındığı ileri sürüldü.

Denizlispor’un 2020-2021 sezonunda Süper Lig’de mücadele ettiği sırada dönemin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından takıma tahsis edilen otobüsün geri alındığı ileri sürüldü. Yeşil siyahlılara yakın kaynaklar haberi sosyal medyadan paylaştı, tepkiler de art arda geldi.

Sıfır kilometrede yeşil siyahlı renklere boyanarak teslim edilen otobüsün geri alındığı kulüp kaynaklarınca doğrulanırken, bakım amacıyla geri alındığı iddiaları da ortaya atıldı.

Yeşil siyahlı kulübe tahsis edilen otoparkları daha önce geri alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun otobüsü de geri aldığını savunan taraftarlar, Denizlispor’un bu şartlarda eski günlerine dönemeyeceği yorumları yaptı.

‘BAKIMA ALINDI’ DENİLDİ

Dört senedir A Takımın hizmetinde olan takım otobüsünün ‘bakım’ bahanesiyle büyükşehir belediye kademesine çekildiği iddia edildi. Otobüs bakımının özel bir serviste yapıldığı, belediye kademesinde bakım yapılmadığı ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.  Büyükşehir Belediye yetkilileri tarafından takım otobüsü şoförüne de ‘ister halk otobüsünü sürersin, istersen gidersin’ denildiği iddia edildi.

OTOBÜS GERİ Mİ ALINDI?

HOROZUN ARTIK OTOBÜSÜ YOK

Transfer yasağı ve mali sıkıntılarla boğuşan Denizlispor’un otopark gelirlerinin kesilmesinin ardından otobüsünün de elinden alınması sıkıntılara bir yenisini daha eklemiş oldu. Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım’ın şehir dışında olduğu, Denizli’ye döndükten sonra konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım ile görüşme yapacağı öğrenildi.