TÜFAD'IN 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi'nin 11. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Bülent Fil tek liste olarak girilen seçimler sonucunda güven tazeleyerek yeniden göreve getirildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi'nin 11. Olağan Genel Kurulu, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonunda yapıldı. Divan Başkanlığını Köksal Ege, Divan Başkan Yardımcılığını Abdurrahman Çömlekçioğulları, Katip Üyelikleri Şerif Ali Çalık ve Yaşar Çil'in yaptığı genel kurulda seçime tek liste ile gidildi.

TÜFAD'IN 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Genel kurula, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya, Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Doğan, TÜFAD Genel Sekreteri aynı zamanda Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, TFF Antrenör Eğitimcisi Ozan Yılmaz, Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban, Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Özmen Atalay, Denizli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Sercan Oturaklı, Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri  Müdürü Mihraç Doğanay, önceki dönem Futbol İl Temsilcileri Musa Coşkun, Levend Sarıoğlu, üye antrenörler ve misafirler katıldı.

TÜFAD'IN 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

GÜVEN TAZELEDİ

Mevcut başkan Bülent Fil'in tek aday olarak girdiği seçimler sonucunda Bülent Fil güven tazeleyerek yeniden göreve getirildi. Fil, yaptığı konuşmada, "Genel Kurulumuzda bizleri tekrar göreve getiren tüm delegelerimize şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkürlerimizi sunarım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yeni projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni Yönetim Kuruluna 4 yeni arkadaşımızı davet ettik. TFF Antrenör Eğitimcisi Ozan Yılmaz, Denizli Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mahmut Kuruoğlu, önceki dönemlerde de görev yapan Osman Kıraç ile Cengiz Onat arkadaşlarımızı dahil ettik." dedi.

TÜFAD Denizli ailesinin her bireyinin çok değerli olduğunu vurgulayan Fil, "Yapacağımız her çalışma ve projelerde desteklerini bekliyoruz. Örneğini geçtiğimiz aylar içinde yaptığımız "Birlikte Güçlüyüz" ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonu "Mahallemde Maç Var" projelerine verdikleri desteklerden dolayı tüm antrenör arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

TÜFAD'IN 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

ÖDÜL TÖRENİ

Genel kurulda 2023-2024 futbol sezonunda takımlarını şampiyonluğa taşıyan teknik sorumlulara plaket verildi. Süper Amatör Küme Birincisi/Denizli İdmayurdu Gürellerspor / Gökhan Kaynak, U-14 Türkiye Üçüncüsü Bereketlerspor/ İlyas Özkan, Trendyol TFF 1. Lig Şampiyonu/Bodrumspor FK / Hakan Dolutaş, U-14 Ligi birincileri Bereketlerspor/İlyas Özkan, Çamlık FK / Şenol Ünlü, U-15 Ligi birincileri Bereketlerspor/İlyas Özkan, Denizli Altınyıldızspor/Murat Parıltı,  U-16 Ligi birincileri Tunaras Adaletspor /Yaşar Güvenli, Dokuzkavaklarspor/ Sinan Çakal,  Şemiklerspor / Şaban Mergen, U-17 Ligi birincileri Denizli Oto 20 Ayyıldızspor / Hasan Metin, Alpaslan Gençlik Spor/Ersin Cengiz,  U-18 Ligi birincileri Akkonakspor/ Yaşar Çil, Denizli Oto 20 Ayyıldızspor / Hasan Metin, 1. Amatör Küme şampiyonları  Bereketlerspor/İlyas Özkan, Kalınkozspor / Ceyhun Aksoy, Gürpınarspor/ Hasan Kaçmaz, 2. Amatör küme 2022-2023 Sezonu Pamukkale Fatihspor/ Süleyman Dalyan'ın ödüllerini protokol üyeleri takdim etti.