TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR

Sezon sonunda takımdan ayrılan kaleci Abdülkadir Sünger’in 2.5 Milyon TL, golcü Bekir Turaç Böke’nin 1.5 Milyon TL alacağını bırakarak yeşil siyahlılara veda ettiği öğrenildi.

Geçen sezon mücadele ettiği TFF 2’nci Lig’de küme düşerek 3’ncü Lig’in yolu tutan Denizlispor’da sezonun tamamlanmasıyla birlikte kaleci Abdülkadir Sünger ve golcü futbolcu Bekir Turaç Böke, takımdan ayrıldıklarını açıklamıştı.

ABDÜLKADİR SÜNGER 2.5 MİLYON TL BIRAKTI

Lig sonunda takımdan ilk ayrılan isim olan Abülkadir Sünger, Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım ile görüşmesinin sonucunda alacaklarına karşılık bonservisi alarak takımdan ayrılmıştı. Son üç sezon yeşil siyahlıların kalesini koruyan 24 yaşındaki file bekçisinin 2.5 Milyon TL alacağını bıraktığı öğrenildi.

BEKİR TURAÇ BÖKE 1.5 MİLYON TL BIRAKTI

TFF 2’nci Lig’de attığı gollerle takımı sezon boyunca sırtlayan golcü futbolcu Bekir Turaç Böke, sezon sona ermeden sakatlanmış ve yeşil siyahlılara veda etmişti. Süper Lig ekibi Sivasspor ile prensip anlaşmasına varan ve bu sezon sözleşmesi eren Böke’nin, Denizlispor’dan alacağı olan 1.5 Milyon TL’yi bırakarak takımdan ayrıldığı öğrenildi.