DEV EKRANDA MİLLİ HEYECAN

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bu akşam 19.00’da Portekiz ile mücadele edecek. Çınar Meydanı’nda ve Çivril’de kurulacak dev ekranlardan maç yayını yapılacak.

A Milli Futbol Takımı, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda F Grubu ikinci maçında bugün 19.00’da BVB Stadyumu’nda Portekiz’le karşılaşacak. Türkiye ile Portekiz bugüne kadar 6’sı resmi, 3’ü özel olmak üzere toplam 9 kez rakip oldu. Milliler hepsi özel maçlarda olmak üzere 2 kez sahadan galip ayrılırken, 7 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda ay-yıldızlılar rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 19 gol gördü. İki ülke son olarak 2022 FIFA Dünya Kupası elemeleri play-off turu yarı finalinde karşılaştı ve A Milliler, 3-1 kaybetti.

ÇİVRİL’DE DEV EKRAN KURULACAK

Karşılaşmaya sayısı saatler kalırken; Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kuracakları dev ekranda milli maç heyecanını ilçeye taşıyacaklarını duyurdu. Tren Yolu Gar Binası Toplantı Salonu’nda kuracakları dev ekranda maçı hep birlikte izleyeceklerini ifade eden Başkan Dere; “2024 Avrupa Şampiyonası ikinci maçında Portekiz ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımızın maçını dev ekranda hep birlikte izleyerek, bu coşku ve heyecana ortak olalım” ifadelerini kullandı.