HOROZDA KONGRE GÜNÜ

Denizlispor bugün seçimli olağanüstü kongre gerçekleştirecek. Bir ay önceki kongrede seçilen bazı yöneticilerin istifa etmelerinden sonra Başkan Yıldırım yönetimini yenileme kararı almıştı.

Denizlispor’da geçtiğimiz ay göreve gelen Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım’ın aldığı karar sonrasında geçen hafta çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle yapılamayan Olağanüstü Genel Kurul, bugün gerçekleştirilecek. Çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak kongre, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat: 18.30’da toplanacak. Yönetimi yenilemek için kongre kararı alan Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım’ın seçime tek aday olarak girmesi bekleniyor.

BORÇLANMA YETKİSİ İSTENECEK

Yeşil siyahlılarda yapılacak genel kurulda bir önceki özel hesap dönemi brüt gelirlerinin yüzde elli oranında borçlanma yapabilmesi için delegelerden yeni yönetim kuruluna yetki istenecek. Kulüp isim hakkının bir bedel karşılığında kiraya verilmesi hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve Gerekli Taşınır ve Taşınmaz Malları Satın Almak, tahsisini yaptırmak, kiralamak, satmak, taşınmaz mallar üzerinde her türlü hakları koydurmak, her türlü inşaat ve tesisler yapmak, yaptırmak, bunları işletmek veya işlettirmek, şirketler kurmak, ortak olmak, vakıf tesis etmek, konularında yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi istenecek.

SPORTİF A.Ş.’YE NEVZAT YILMAZ ATANACAK

Denizlispor’da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurulda, Kuruluş işlemleri tamamlanmış olan, Denizlispor Spor Kulübünün kurucusu ve hâkim ortağı olduğu Denizlispor Sportif A.Ş temsil etmek üzere Asbaşkan Nevzat Yılmaz’ın atanması konusu oylamaya sunulacak.