AKDAĞLI VE YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ

BAL baraj maçında Yeşil Çivril Belediyespor’a 4-0’lık skorla kaybederek yükselme şansını kaybeden Buldan Belediyespor’da 10 yıldır başkanlık görevini yürüten Ümit Akdağlı ve yönetimi görevinden istifa etti.

Denizli Süper Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselme mücadelesinde Yeşil Çivril Belediyespor’a kaybederek SAL’da kalan Buldan Belediyespor’da yönetim görevinden istifa etti. 

10 seneden bu yana kulüp başkanlığını yürüten Ümir Akdağlı, sosyal medyadan yaptığı duyuruyla görevini bıraktığını açıkladı. Başkan Akdağlı mesajında “2023-2024 sezonumuzu geride bıraktık. Çok keyifli bir lig oldu. Güzel bir Play Off oldu. Sonuna kadar bırakmadık ve baraj maçı hakkı kazandık. Taraftarımıza Denizli Atatürk stadında maç izletmek nasip oldu. Ancak Bölgesel Amatör Lige çıkmak nasip olmadı. Ben öncelikle futbolcularıma ve teknik heyetime canı gönülden teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, hafta sonu ailelerinden fedakarlık ederek, Buldan Belediyespor için ellerinden geleni yaptılar. Tabi ki bu başarıda yönetim kurulumunda çok büyük emeği var. Yönetim kurulumdaki abilerim kardeşlerime de maddi ve manevi tüm destekleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2014 yılından bugüne 10 yıldır başkanı olduğum, sevdiğimiz Buldan Belediyespor’un kulüp başkanlığı görevinden, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte istifa ediyoruz. Buldan Belediyespor’a bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Başkan Akdağlı ile birlikte görevi bırakan yöneticiler şu şekilde; Kadir Güler, Yusuf Kahraman, Mehmet Köklü, Süleyman Öz, Veli Sarıoğlu, Zübeyir Uysaler, Erkan Gemici, Metin Koç, Süleyman İşcioğlu, Mehmet Tolanvağa, Mehmet Kulalı, Ahmet Haydar ve Hüseyin Kazakoğlu.