FANATİK HOROZ İŞ BAŞINDA

Denizlispor sevgisiyle tüm taraftarların yakından tanıdığı fanatik Denizlisporlu Necati Şenli, yine yeşil siyah sevgisiyle ön plana çıktı. Daha önce de Denizlispor için birçok proje geliştiren Şenli, şehri ayağa kaldırmak adına Denizlisporlu araç kokusu yaptırarak vatandaşlara dağıttı.

Uzun yıllar Denizli Büyükşehir Ulaşım A.Ş. bünyesinde otobüs şoförlüğü yapan ve Denizlispor’a olan sevgisiyle tüm kesimlerin yakından tanıdığı 50 yaşındaki Necati Şenli, yeni projesiyle iş başında. Daha öncede atkı ve bayrak gibi değişik projelere imza atan Şenli, şimdi de kendi imkanlarıyla yeşil siyah renklerde araba kokusu yaptırdı. 

İş insanlarının Denizlispor’a sahip çıkmasını isteyen, tüm şehri ayağa kaldırmak adına 2 bin adet araba kokusu yaptıran Necati Şenli, arabası olan vatandaşlara dağıtarak, bir anlamda Denizlispor sevgisini hatırlatıyor. 

FANATİK HOROZ İŞ BAŞINDA

“HERKESİN BİRŞEYLER YAPMASI GEREKİYOR”

Fanatik Denizlisporlu Necati Şenli, Denizli Yeni Olay.Com’a yaptığı açıklamada herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, farkındalık oluşturmak istediğini söyledi. Şenli açıklamasında “Yıllardır Denizlimizin tek ve gerçek rengi, Denizlispor’umuzun her zaman yanında olduk. İçeride dışarıda bu ölünceye kadar sürecek. Memleketimizintakımına sahip çıkmamız gerekiyor. Denizlispor armalı,  ‘Senden başkası yalan’ sloganıyla, araç kokusu yaptırdım. Tüm taraftarlarımıza, vatandaşlarımıza ücretsiz dağıtacağım. Yeterki Denizlispor'umuza sahip çıkalım. Tüm Denizlimizde ekmek yiyen esnaf, İş insanı, Vali, belediye, herkesinbir şeyler yapmasını temenni ediyorum” diye konuştu.