MİLLİ HEYECAN, DEV EKRANLARA YANSIYACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların milli maç heyecanını hep birlikte yaşaması için Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarla şehrin dört bir tarafına taşıyacak.

A Milli Futbol Takımının Çekya ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu maçı bu akşam saat 22.00’de oynanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi,vatandaşların milli maç heyecanını hep birlikte yaşaması ve ay-yıldızlı takımı hep birlikte desteklemesi için Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarla şehrin dört bir tarafına taşıyacak. Bu kapsamda, Türkiye-Çekya futbol maçı; Delikliçınar Meydanı, Çamlık Parkı girişi, Kampüs Köşe (amfi tiyatro karşısı) ve Sevindik Merkez Cami önünde dev ekranlarda izlenebilecek.

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN DAVET

Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarda hep birlikte izlemek ve ay-yıldızlı takıma hep birlikte destek vermek için vatandaşları sosyal medya hesaplarından davet ederek, “Euro 2024 heyecanını şehrin dört bir yanında hep birlikte yaşıyoruz.Davetlimsiniz…” ifadelerini kullandı.