IŞIKLIGÜCÜ 1’NCİ AMATÖR LİG’E YÜKSELDİ

Denizli 2’nci Amatör Lig Play-Off grubunda Yenicekent’i 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Işıklıgücü, 1’nci Amatör Ligi’ne yükseldi.

Denizli 2’nci Amatör Lig Play-Off grubu 3’ncü hafta maçında Işıklıgücüspor ile Yenicekentspor, Akkonak Sahası’nda karşı karşıya geldi. ilk yarının genelinde daha baskılı oynayan Işıklıgücü, uzatma dakikalarında Enes’in attığı golle, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda beraberlik golü için yüklenen Yenicekent, aradığı golü bir türlü bulamadı. Işıklıgücü maçın 74’ncü dakikasında kaptan Okan Burak Yavuz’un penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkararak maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

Sezon başında kurulan Işıklıgücü, ilk yılında 1’nci Amatör Ligi’ne yükselmeyi başardı. maçın ardından futbolcular şampiyonluğu taraftarlarıyla kutladı.

1’nci Amatör Ligi’ne yükselme iddiasını sürdüren Yenicekentspor, kalan 2 maçından alacağı 3 puan ile şampiyonluğu garantileyecek.

IŞIKLIGÜCÜ 1’NCİ AMATÖR LİG’E YÜKSELDİ

SAHA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Amatör Liglerde zaman zaman yaşanan sertlikler ve kavgalar bu maçta da yaşandı. Maçın son bölümünde Yenicekent kalecisi Selahattin, Işıklıgücü oyuncusu Enesile girdiği ikili mücadele sonrasında Enes’in ayak darbesiyle omzundan sakatlandı.

Yaşanan bu pozisyonun ardından kavganın fitili ateşlendi. Saha bir anda karışırken Yenicekentli oyuncular Enes’in üzerine yürürken gerilimi sahaya giren emniyet güçleri yatıştırdı.

Maçın hakemi Mustaf Görkem Akgül, olayların ardından Işıklıgücü’nden Enes ve Regaip ile Yenicekent’ten Şevket’i kırmızı kartla oyundan attı. Işıklıgücü 9, Yenicekent maçı 10 kişiyle tamamladı.

Maçın bitiş düdüğüyle saha bir kez daha savaş alanına döndü. Futbolcular birbirlerine saldırı teşebbüsünde bulundu. Emniyet güçleri olaylara anında müdahale ederken, ek takviye kuvvetler sahaya geldi. Olayların yatıştığı anda soyunma odası önünde futbolcular arasında bir kez daha kavga çıktı. Soyunma odalarının kapıları ve camları kırılırken araya giren yöneticiler ve bazı futbolcular zor da olsa olayları yatıştırdı.

IŞIKLIGÜCÜ 1’NCİ AMATÖR LİG’E YÜKSELDİ

MAÇTAN SONRA ASKERE GİTTİ

Işıklıgücü’nün deneyimli futbolcusu Emre Tanrıkulu, maçın ardından vatani görevini tamamlamak için askeri birliğine teslim olacak. Önemli maçta takım arkadaşlarını yalnız bırakmamak için teslim olmayı 1 gün sonraya erteleyen Tanrıkulu, takım arkadaşlarıyla birlikte galibiyeti ve şampiyonluğu kutladı.