ARCA VE AYBERK YENİDEN HOROZ

Basketbol Süper Ligi’nde dördüncü sezonuna hazırlanan Merkezefendi Basket, transfer harekatına başladı. Yeşil siyahlılar eski oyuncuları Arca Tülüoğlu ve Ayberk Olmaz ile prensip anlaşmasına vardı.

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Basket’te transfer çalışmaları başladı. Başantrenör Zafer Aktaş ile sözleşme yeniledikten sonra çalışmalara başlayan yeşil siyahlıların ilk hamleleri yerli oyunculardan oldu. Denizli ekibi 2022-2023 sezonunda takımda forma giyen Arca Tülüoğlu ve Ayberk Olmaz ile yeniden anlaştı. 

Yeşil siyahlı kulüpten yapılan resmi açıklamada geçen sezonu Bahçeşehir Koleji’nde geçiren Arca Tülüoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediyespor'da geçiren Ayberk Olmaz ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

2022-2023 SEZONUNDA FORMA GİYDİLER

Geçen sezon İstanbul ekibinde süre almakta zorlanan 27 yaşındaki oyun kurucu Arca Tülüoğlu, 2022-2023 sezonunda Merkezefendi Basket formasıyla 18 dakika, 5.4 sayı, 4.0 asist ve 2.1 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı.

Geçen sezonu Manisa Büyükşehir Belediyespor takımında tamamlayan uzun forvet Ayberk Olmaz, 2022-2023 sezonunda Merkezefendi Basket formasıyla sezonu 23 dakika, 6.9 sayı, 4.8 ribaund, 0.8 asist ortalamalarıyla tamamlamıştı.