HOROZUN HOCASI GÖREVE BAŞLADI

Denizlispor daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Çağdaş Mavioğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor’da gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurulun ardından çalışmalara başlayan yönetim, teknik direktör konusunu çözdü. Başkan Ahmet Yalın Yıldırım’ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Çağdaş Mavioğlu ile resmi sözleşme imzalandı. Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde bir araya gelen yönetim ve Mavioğlu, toplantının ardından 1 yıllık anlaşmaya imza attı.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Denizlispor’da resmen göreve başlayan Teknik Direktör Çağdaş Mavioğlu’nun yardımcıları da belli oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Mavioğlu’nun yardımcılığını Mustafa Gözlükaya yapacak. Yeşil siyahlıların kaleci antrenörü ise uzun yıllar Beşiktaş’ta forma giyen Fevzi Tuncay oldu.

Mavioğlu’nun geniş ekibinde Güneş Atabaş Atletik Performans Antrenörü, Serkan OksayMaç ve Performans Analisti, Bürhan SoyugürAtletik Performans Antrenörü ve Barış BarutçuMaç ve Performans Analisti olarak görev yapacak.

Denizlispor daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Çağdaş Mavioğlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

ÇAĞDAŞ MAVİOĞLU’NDAN İLK MESAJ

Denizlispor ile 1 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Çağdaş Mavioğlu ve ekibi resmen göreve başladı. Anlaşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mavioğlu, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Şehrin tüm dinamiklerinin kenetlenmesiyle kötü dönemi aşacaklarına inandığını belirten Çağdaş Mavioğlu açıklamasında “Daha önce hem A Takım hem de akademi antrenörü olarak görev yaptığım, Türk futbolunun ve şehrimizin önemli markası Denizlispor'un zor günlerinde tarafıma yaptığı çağrıya kayıtsız kalmam mümkün değildi. Kulübümüzün bu dönemi, şehrin tüm dinamiklerinin bizlere vereceği destek, cefakar Denizlispor taraftarıyla ve oluşacak kenetlenme ruhuyla en iyi şekilde aşacağına inanıyorum. Sürecin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.