IŞIKLIGÜCÜ ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Geçen hafta 1’nci Amatör Ligi’ne yükselmeyi garantileyen Işıklıgücü, şampiyonluk kupasına kavuştu.

Denizli 2’nci Amatör Lig Play-Off grubunda geçen hafta oynadığı Yenicekent maçının ardından 1’nci Amatör Ligi’ne yükselmeyi garantileyen Işıklıgücü, şampiyonluk kupasına kavuştu. Hafta sonunda Emirhisarspor ile karşılaşması gereken Işıklıgücü, rakibinin maça çıkmaması nedeniyle hükmen sahadan 3 puanla ayrıldı.

Maçın iptal olmasının ardından kupa töreni düzenlendi. Denizli ASKF yöneticilerinden Muhammet Karataş, kupayı Işıklıgücüspor’a takdim etti. Işıklıgücü futbolcuları şampiyonluğu taraftarları ve aileleriyle kutladı.

IŞIKLIGÜCÜ ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

Kupa törenin ardından konuşma yapan Işıklıgücüspor’un hem futbolcusu hem Kulüp Başkanı Osman Yavuz kupayı hak ettiklerini söyledi. Yavuz, “Zorlu bir sezonu daha geride bıraktık ve ilk yılımızda şampiyonluk yaşadık. Lig maçlarında iyi performans sergilememize rağmen Baklan Belediyespor karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve direkt 1’inci Amatör Ligi’ne çıkamadık. Play-Off’lara kaldık. Play-Off’larda tüm maçlarımızı kazanarak şampiyon olduk. Şampiyonlukta emeği geçen tüm futbolcularımıza, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Şimdiden planlarımızı yaparak gelecek sezonun hazırlıklarını tamamlayacağız. Gelecek yılda sezona bomba gibi girip şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.