ÇAMELİ BELEDİYESPOR BÜYÜK AVANTAJ YAKALADI 0-2

Play-Off grubunun tamamlanmasına bir hafta kala Yenicekentspor ile karşılaşan Çameli Belediyespor, rakibini 2-0’lık skorla mağlup ederek son haftaya büyük avantajla girdi.

Denizli 1’nci Amatör Ligi’ne yükselecek son takımın belirleneceği mücadelede Çameli Belediyespor ile Yenicekentspor, Akkonak Sahası’nda karşı karşıya geldi. Çameli ekibi güçlü rakibini 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Çameli Belediyespor’a galibiyeti getiren goller Seyyit ve Hamza’dan geldi.Yenicekent’in iki penaltısını kurtaran ve iki kritik pozsiyonu çıkarmayı başarankaleci Batuhan, rakibine gol şansı tanımadı ve galibiyette büyük rol oynadı.

Ligin son haftasında Emirhisarspor ile karşılaşmayı gereken Çameli Belediyespor, rakibinin ligden çekilmesiyle sahadan hükmen galip ayrılacak yeşil beyazlılar puanını 6’ya çıkaracak. 3 puanda kalan Yenicekentspor ise 6 puanla 2’nci sırada yer alan Başkarcı İdmanyurdu ile karşılaşacak. Yenicekentspor’un yenmekten başka çaresi kalmadı.Play-Off grubunun son haftası Çarşamba günü oynanacak.

Çameli Belediyespor

İSMAİL TOK AMBULANSLA SAHAYI TERK ETTİ

Yenicekent ekibinin genç yıldızı İsmail Tok,mücadele sırasında sakatlanarak acı içinde yerde kaldı. Yerden kalkamayan başarılı futbolcu arkadaşlarının yardımıyla saha kenarına getirildi. Maça devam edemeyen İsmail Tok, ambulansla en yakın hastaneye sevk edildi.Genç futbolcu ambulansa alındığı sırada gözyaşlarına hakim olamadı. Menüsküsünün yırtıldığı tahmin edilen futbolcunun hastanede yapılacak tetkiklerle sakatlığının ciddiyeti belli olacak.