HEDEF ÇEYREK FİNAL

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024’te gruptan ikinci çıkarak son 16 turuna kalan A Milli takımımız, bu akşam Avusturya ile çeyrek final mücadelesi verecek. Tüm ülkede yaşanacak Milli maç heyecanı Denizli’de de farklı noktalarda kurulacak dev ekranlarda yaşanacak.

A Milli Futbol takımımız EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Leipsig kentinde oynanacak mücadele TSİ 22.00’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Portekizli hakem Artur Soares Diaz yönetecek. On binlerce gurbetçinin desteğini alacak ay yıldızlılar, Avusturya’yı eleyip adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Maçın normal süresinin eşitlikle tamamlanması halinde 15’er dakikadan iki uzatma devresi, eşitlik yine bozulmazsa turu atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

KAPTAN HAKAN VE SAMET CEZALI!

Ay yıldızlılarda takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın, sarı kart cezaları nedeniyle Avusturya karşısında forma giyemeyecek. Milli takımımızda Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Zeki Çelik, Salih Özcan, Kenan Yıldız, Mert Günok, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Kaan Ayhan ve Arda Güler, Avusturya maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

HEDEF ÇEYREK FİNAL

DENİZLİLİLER MİLLİ MAÇ HEYECANINI DEV EKRANLARDA YAŞAYACAK

Ay yıldızlıların Avusturya ile oynayacağı kritik mücadelenin heyecanı kentin dört bir yanında yaşanacak. TSİ 22.00’da başlayacak ve TRT1’den naklen yayınlanacak mücadele, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak dev ekranlardan vatandaşlarla buluşacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan duyuruya göre, Delikliçınar Meydanı, Çamlık Parkıgirişi, Adalet Parkı ve Fatih Mahalle Muhtarlığı önünde dev ekranlar kurulacak.