DENİZLİSPOR’DA SİSTEM DEĞİŞTİ

Denizlispor’da Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve kurmaylarının ilk icraatlarından biri de üye ve delege sistemini değiştirmek oldu. Başkan Yıldırım, herkesin kulübe üye olabileceği ve genel kurulda oy kullanabileceğini açıkladı.

Denizlispor’da üye ve delege sistemi değişti. Tüzük gereği herkesin üye olmadığı yeşil siyahlılarda Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, tüm sistemi değiştirerek halka açtı. Başkan Yıldırım, Denizlispor’un içinde olmak isteyen herkesin, yıllık 1966 TL karşılığında kulübe üye olabileceği ve genel kurulda oy kullanabileceğini açıkladı.

DENİZLİSPOR’DA SİSTEM DEĞİŞTİ

“HERKES ARTIK ÜYE OLABİLİR”

Başkan Yıldırım konuyla ilgili açıklamasında, “Bizim taraftarlarımız, halkımız belli sebeplerden üye yapılamıyordu. Üye ve delege sistemi tüzüğe bağlanmıştı. Bunu tamamen değiştirdik. Tüzük olarak hepsini iptal ettik. Denizlispor’un içinde olmak isteyen herkes kulübe yıllık 1966 TL karşılığında üye olabilir. Kulübün bir ferdi olabilir. Tüm faaliyetlerde söz sahibi olabilir. İstediğimiz kişinin üye olma devri kapandı. Herkes artık üye olabilir” diye konuştu.