HOROZ SEZONU ERKEN AÇTI

Tarihinin en zor sezonunu yaşayacak Denizlispor, hazırlıklara erken başladı. 15 Temmuz’da sezonu açması beklenen yeşil siyahlılarda teknik direktör Çağdaş Mavioğlu takımı bir hafta erken toplayarak adaptasyon sürecini başlattı.

Tarihinde ilk kez TFF 3’ncü Lig’de mücadele edecek Denizlispor, topbaşı yaptı. Yeşil siyahlılarda teknik direktör Çağdaş Mavioğlu, oyuncuları Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde toplayarak sezon hazırlıklarına bir hafta erken start verdi.

GÜNDE ÇİFT İDMAN

Yeni sezonda TFF 3’ncü Lig’de en zor sezonunu geçirecek yeşil siyahlılarda teknik patron Mavioğlu, işi sıkı tutuyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezon çalışmalarına başlayan U17 ve U19 takımının çalışmalarını da yakında takip eden Mavioğlu, belirlediği oyuncuları A takıma dahil etti. Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde topbaşı yapan yeşil siyahlılar bir hafta boyunca günde çift idmanla hazırlıklarını sürdürecek. Cumartesi gününe kadar aralıksız çalışacak Horozlar, bir günlük iznin ardından hafta başında yine tesislerde kampa girecek. Haluk Ulusoy tesislerinde çalışmalarını sürdürecek Denizli ekibinin, kampa gidip gitmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

HOROZ SEZONU ERKEN AÇTI

“TARİHİN EN KRİTİK SEZONUNU YAŞAYACAĞIZ”

Denizlispor içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten dolayı çalışmalara erken başladığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Çağdaş Mavioğlu, “Geçen hafta U19 ve U17 antrenmanlarını izleyerek başladım. Ekip olarak bir an evvel başlamamız gerektiğini düşündük. Denizlispor tarihinin en kritik ve en zor sezonunu yaşayacağız.  Bizler saha içinde, yönetim saha dışında elimizden geleni yapacağız. Kamp için yönetimin gayretleri var ama sonuç vermezse ben B planını yapıyorum. Aslında Denizli’nin kimsede olmayan tesisleri var. Tek sıkıntı Bolu ve Afyon gibi serin olmaması. Bunu belki de tölare edebileceğimiz bir süreç olabilir. Denizlispor için en iyi neyse onun için çalışacağız.  Sezon hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

HOROZ SEZONU ERKEN AÇTI