DENİZLİSPOR İLE BÜYÜKŞEHİR ARASINDA İPLER KOPTU

Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile görüşme yapmak istediklerini ancak dinlenmeden kapıya yönlendirildiklerini belirterek; “An itibari ile Denizlispor için Nuri Çavuşoğlu kimliği hükümsüzdür. Onun varlığını tanımıyoruz. Eğer Nuri Çavuşoğlu Denizlispor dostu ise emin olun Denizlispor’un düşmana da ihtiyacı yok. Tek başına o yeter” ifadelerini kullandı.

Zor günler geçiren Denizlispor’da başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin hafta içinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Daha önce büyükşehir belediyesi tarafından otoparklar ve otobüsü geri alınan, iaşesi kesilen yeşil siyahlı kulüpte, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, Çavuşoğlu’na yönelik sert ifadeler kullandı.  Yıldırım, Çavuşoğlu’nu kibirli, kaba ve rahatsız edici davranışları olan bir kişi olarak tanımladı.

ONUN VARLIĞINI TANIMIYORUZ

Denizlispor’un Denizli halkına ait en önemli marka olduğunu belirten Yıldırım; “Bu hiçbir şekilde şirketleşme süreci tamamlanmış olsa bile şahsınıza ait bir şey değildir. Bu halka aittir. Halkın temsilcisi de belediyedir. Belediye hizmet için vardır ve bu hizmet herkes içindir. Bizim buradaki sorunumuz mevcut Denizli Büyükşehir Belediyesi ile değil Cumhuriyet Halk Partisi ile değil bizim sorunumuz tamamen Nuri Çavuşoğlu‘nun egosuyladır.  Kibri ile kaba ve rahatsız edici davranışı ile alakalıdır. An itibari ile Denizlispor için Nuri Çavuşoğlu kimliği hükümsüzdür. Onun varlığını tanımıyoruz. Kendisini de belediye başkanımız olarak kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

“BEYAZ ATLETİNİ GİY, AQUAPARKA GİT…”

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: “Nuri Çavuşoğlu üç aydır var. Ama Denizlispor 60 yıldır var. Benim şahsi olarak tavsiyem, derhal istifa edip beyaz atletini giymesi ve tekrardan aquapark işletmeye devam etmesidir. O makama hiç yakışmamaktadır. O makam ona on gömlek fazladır. Bizim burada derdimizi en çok anlayacak bu sıkıntıları görmüş bir ağabeyimiz var Ali Marım … Bu memlekete malolmuş bir insan… Ona da teessüflerimizi iletiriz. Burada bizim sıkıntılarımızı görmüş, orada da bir yetki sahibi olmuş olmasına rağmen hiçbir konuda yardımcı olmadı. Hiçbir konuda da Nuri Çavuşoğlu‘na yanlış yaptığını ve bunların düzeltilmesi gerektiğini söylemedi, söylediyse de yaptırımı olmadı”

DENİZLİSPOR İLE BELEDİYE ARASINDA İPLER KOPTU

“HİÇBİR YANIT ALAMADIK”

“Her türlü sorunu sen gördün, her türlü sıkıntıyı sen çektin. Ağırlığını koyman lazım. Yapmadı. Defalarca yönetim için kendisinden aday istedik defalarca kendisine seçim öncesinde kongre sonrasında gittik. Lütfen dedik sizin varsa adayınız onu getirin. Lütfen sizin bir başkanınız varsa onu başkan yapın. Biz çaycılığını da yaparız başkanlığını da yaparız.

Biz hizmet verebilir miyiz derdindeyiz. Hiçbir yanıt almadık. Siz başlayın biz yardımcı olacağız denildi ama sonrası yok. Kesinlikle yok. Diğer birimlerin de bir şey yapmasına engel olunuyor. Tamamen Nuri Çavuşoğlu‘nun egosundan kaynaklı bir durum yaşıyoruz.  Üç aylık süre sonunda lütfedip de vermiş olduğu randevudaki tutum ve davranışları, bayan yöneticimizin yanında küfür ederek konuşmaları Denizlispor‘a hiçbir destek ve katkı sağlamayacağını belirtmesi, yardım kampanyası ile ilgili açıklamaları bile dinlemeden bizi kapıya doğru yönlendirmeye çalışması, bardağı taşıran son damla oldu”

“BU KİBİR KARŞILIK BULMAZ”

Denizlispor’a karşı kimsenin bu tür harekette bulunamayacağını kaydeden Denizlispor Başkanı Yıldırım; “O hareketin karşılığı anında da verilir. Onu da orada Denizlispor’un varlığı ve diğer yönetici arkadaşların olması korumuştur.  O bizim gözümüzdeki ateşi gördü.  Halbuki biz; bize yapılan onca haksızlığa rağmen iletişim kurmaya ve onlarla diyalog kanallarını kapatmamaya çalışıyorduk.

Şehrin dinamiklerini bir araya getirelim, çözüm yolları bulalım, şu düştüğümüz durumdan çıkalım istiyorduk. Şahsi olarak rant peşinde koşacak olsak bu işlere girmezdik zaten. Biz bunun olduğu bir sistem kuralım, belediyenin olmadığı yerde, bu organizasyonlar eksik kalır, belediyede mutlaka bu konuya dahil olsun diye uğraşmamıza rağmen biz orada kocaman bir egoyla karşı karşıyayız.

Güç zehirlenmesi yaşayan, egoyla, kibirle vücuda gelmiş hali orada… Denizli’de bu adamın karşılığı yok. Ne diyorlarsa desinler. Denizli mütevazi efendi adam sever. Böyle bir kibir böyle bir ego mümkün değil burada karşılık bulamaz.

Eğer Nuri Çavuşoğlu Denizlispor dostu ise emin olun Denizlispor’un düşmana da ihtiyacı yok. Tek başına o yeter”

“ZATEN VERMEK ZORUNDA”

“Takımının suyunu ekmeğini zaten vermek zorunda... Denizli halkını temsil eden bir belediye ise zaten bunu vermek zorundadır. Biz orada şahıslarla muhatap olmak zorunda bile değiliz yani.  Bu çocuklar buranın çocukları, hepsi altyapımızdan yetişmiş. Zaten bin bir sıkıntıyla uğraşıyoruz, bir de ekmek derdine düşeceğiz arkadaşa anlatacağız. Lütfedecek de izin verecek, yok öyle bir şey. Zaten vermek zorunda olan şeyleri verecek” diye konuştu.

Basın toplantısını takip eden gazetecilere seslenen Yıldırım; “Meydanlarda verilen sözleri lütfen sizler video olarak koyun bizi de etiketleyin. Bunu biz söylemedik, bunun karşılığı en basit tabirle yalancılıktır. Biz Belediye olsun olmasın her türlü mücadeleye devam edeceğiz. Hiç fark etmez bizim için. Bu arkadaşın var da bizim için bir anlam teşkil etmiyor. Biz tüm şartlarımızla mücadeleye devam edeceğiz” sözleriyle toplantıyı tamamladı.

Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım'ın basın toplantısında yaptığı açıklamaların tamamını izlemek için: BURAYA TIKLAYIN!