DENİZLİ’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Beşiktaş’ın her maçında yüzünü tamamen siyah beyaza boyamasıyla fenomen hale gelen Udi Neco lakaplı Necdet Ölçerman, Denizli’de hayranlarıyla buluştu. Denizli Kartal Yuvası’nı ziyaret eden Udi Neco’ya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Fanatik Beşiktaş Taraftarı Necdet Ölçerman, Denizli Kartal Yuvası’nda hayranlarıyla buluştu. Beşiktaş’ın tüm maçlarında yüzünü siyaha, saçını ve sakalların beyaza boyayarak dikkatleri üzerine çeken Udi Neco lakaplı Necdet Ölçerman, hem Türkiye’de hem de Avrupa ülkelerinde fenomen haline geldi.  

Udi Neco

Denizli Kartal Yuvası’nda hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Udi Neco, kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Beşiktaş maçlarının dışında Milli maçlarda da tribünde yerini alan Necdet Ölçerman, Almanya’da yaşadığını belirtti. 

Udi Neco

DENİZLİYENİOLAY.COM’A AÇIKLADI

Ziyaret sırasında Denizli Yeni Olay.com’a açıklamalarda bulunan Ölçerman, “Yaklaşık 7 yıldır yüzümü, saçımı ve sakalımı boyuyorum. Beşiktaş benim yaşam kaynağım. Almanya’da yaşıyorum. Belirli zamanlarda İstanbul’da kalıyorum. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi var. Çoğu ülkelerden davet alıyorum. En son Türkiye-Avusturya maçında tribünde yerimi aldım. Milli takımımızı sonuna kadar destekledim. Bundan sonrada tüm Beşiktaşımızın ve milli takımımızın maçlarında elimden geldiği kadar desteklemeye devam edeceğim. Aslolan hayattır hayatta Beşiktaş’tır” diye konuştu.  Denizli Kartal Yuvasını gezen Udi Neco, çok beğendiğini sözlerine ekledi.