YILDIRIM: TARAFIMIZ BELLİ

TFF seçimlerinde tek oy hakkı bulunan Denizli, İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekledi. Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, yeni başkanla fotoğrafını paylaştı; “Tarafımız belli” notunu düştü. 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığı için yarıştı. Oy kullanma işleminin ardından 281 delegenin 134’ünün oyunu alan Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni başkanı oldu. Mehmet Büyükekşi 129 oy alırken, 18 oy geçersiz sayıldı.

“İLK ÖNCE KARDEŞLİĞİ YAYACAĞIZ”

Genel kurulun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Futbolun adil ve adaletli yönetilmesine inanarak yola çıktık. Tabii yükümüz ağır. Bize bu teveccüh gösterenlere çok teşekkür ediyorum. Ben bir şey kazanmadım, Türkiye kazandı. Biz ilk önce kardeşliği yayacağız. Bize bir adım gelene, bin adım gideceğiz. Oldu, bittiye getirmeyeceğiz. ‘Biz yaptık, federasyon başkanıyız, kurallara uyacaksınız’ demeyeceğiz. Amatör kulüplerin temsilcileri ile 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig temsilcileri ile oturup kendi sorunlarımızı masaya koyacağız. Bizdeki arkadaşlar, onların yetkili arkadaşları ile futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile çözeceğiz” diye konuştu.

DENİZLİSPOR HACIOSMANOĞLU’NU DESTEKLEDİ

Geçtiğimiz sezon TFF 3 Lig’ine düşen Denizlispor, TFF seçimlerine tek delege ile katılabildi. Yeşil siyahlı kulüp adına oy kullanan Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım seçim öncesi sosyal medya hesabından Hacıosmanoğlu’nu desteklediğini açıkladı. Yıldırım, Hacıosmanoğlu ile fotoğrafını paylaşarak “Tarafımız belli” ifadesini kullandı.