ISAİAH REESE MERKEZEFENDİ’DE

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Basket, dış transferde ilk yabancıyı kadroya kattı. Denizli ekibi VTB Ligi’nde Parma takımında forma giyen Amerikalı guard Isaiah Reese ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Denizli temsilcisi Merkezefendi Basket, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda güçlü bir kadro ile yola çıkmak isteyen ve orta vadede Avrupa kupalarını hedefleyen yeşil siyahlılar, dış transferde ilk yabancıyı kadroya kattı. Daha önce Bahçeşehir Kolejinden Arca Tülüoglu, Manisa BŞB'den Ayberk Olmaz ile anlaşan yeşil siyahlılar iç transferde Berke Aygündüz, İsmail Karabilen ve Vrenz Bleijenbergh ile anlaşma sağlamıştı. 

ISAİAH REESE İLE 1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Dış transferde çalışmalarını sürdüren yeşil siyahlı kurmaylar VTB Ligi’nde Parma takımında forma giyen Amerikalı guard Isaiah Reese ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Parma formasıyla son iki sezonda 15.1 sayı ve 6.2 asist ortalaması yakalayan Amerikalı oyun kurucu Isaiah Reese, 2024 yılında VTB Ligi All Star kadrosunda yer almış, Mart ayında da ayın oyuncusu seçilmişti.