DENİZLİSPOR STORE AÇILIYOR

Denizlispor’un lisanslı ürün satışlarını gerçekleştirdiği Denizlispor Store, tadilat işlemlerinin tamamlanmasıyla yeniden hizmete giriyor. 

Göreve geldiği günden bu yana Denizlispor’a maddi kaynak arayışı içinde olan Başkan Ahmet Yalın Yıldırım, lisanslı ürünlerin satışının yapıldığı Denizlispor mağazasına da el attı. Özellikle yaz döneminde bir türlü tam kapasiteyle hizmet veremeyen ve bu durumdan en fazla gurbetçi taraftarların zarar gördüğü mağaza, tadilat işlemlerinin ardından 1 Ağustos Perşembe günü hizmete girecek.

BİRÇOK FARKLI ÜRÜN YER ALACAK

Yenilenen tasarımı ve geniş ürün yelpazesi ile yeniden hizmete açılacak Denizlispor Store’da lisanslı formaların yanı sıra özel tasarım ürünlerde yer alacak. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan tasarımlar arasında bebek kıyafeti, ajanda, bardak, saat, çakmak ve termos yer alırken taraftarlar tarafından özellikle termos tasarımı büyük beğeni topladı.

DENİZLİSPOR STORE AÇILIYOR

AÇILIŞ PERŞEMBE GÜNÜ

Denizlispor’un sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda “Denizlispor Store Mağazamız, 01 Ağustos Perşembe günü siz değerli taraftarlarımızın hizmetine tekrardan başlayacaktır.Tadilat süreci devam eden mağazamızda, satılacak olan ürünlerimizin imalatları devam etmektedir.Ürün çeşitliliği oldukça fazla olacak olan mağazamızın açılışına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.