DENİZLİSPOR İÇİN İSVİÇRE’DEN GELDİLER

Denizlispor’da bir taraftan kaynak arayışı sürürken diğer yandan şirketleşme konusunda da gelişmeler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, İsviçre Yatırım Fonu’ndan bir heyetin Denizli’ye geldiğini belirterek olumlu sonuç almak için uğraşacaklarını söyledi.

 

Denizlispor’a kaynak ve yatırımcı arayışını sürdüren Kulüp Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım, ilk temasını yurtdışından yatırımcılarla sağladı. Basın toplantısında İsviçre yatırım fonundan bir heyetin Denizli’ye geldiğini ve Denizlispor için görüşme gerçekleştireceklerini açıkladı. 

Görüşmelerin sürdüğünü belirten Denizlispor Başkanı Yıldırım; “İsim sponsorluğu için görüşmelerimiz sürüyor ama bu suistimaller yüzünden büyük firmalar yılmışlar. Yine de mücadele etmeye devam ediyoruz. Lütfen bize destek olmaktan çekinmesinler. Bundan sonra gelen her kuruşun hesabı verilebilir durumda. Sıkıntı yok. İsviçre yatırım fonu ile görüşeceğiz. Bütün evraklarımızı, bütün bilgilerimizi verdik. İncelediler. Bir umut, bir ışık görmeseler buraya kadar gelip, görüşmezlerdi. Onlarla görüşüp şirketleşme, projeler, her şeyi anlatacağız. Bunun gibi birçok yer ile de görüşmeye devam ediyoruz. İnşallah bir tanesinden olumlu sonuç alıp yolumuza devam edeceğiz. Tek ihtiyacımız olan şey biraz maddi kaynak. Onun dışında hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Tüm sorunları, sıkıntıları temizlemiş durumdayız. Bundan sonra her şey çok bilimsel, şeffaf ve hesap verilebilir durumda” ifadelerine yer verdi.