ÇAL BELEDİYESPOR BİR GÜNDE TRANSFERİ BİTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde teknik direktörünü belirledikten sonra transfer çalışmalarına başlayan Çal Belediyespor, bir günde transferi bitirdi.

Denizli Süper Amatör Lig takımlarından Çal Belediyespor, bir günde transferi tamamladı. Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Himmet Avcı ile sözleşme imzalayan siyah beyazlı yönetim Avcı’nın raporu doğrultusunda çalışmalara başladı. Çal Garası, iç transferde 8, dış transferde 9 futbolcuyla anlaşma sağlayarak, bir günde 17 futbolcuyla transferi noktaladı. Çal Belediyespor Türkiye’de en kısa sürede transfer yapan ilk takım oldu.

Çal Belediyespor’un Kulüp Başkanı Hakan Saruhan, takımın başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyledi. Saruhan, “Çal Belediyespor olarak ilk yönetim kurulumuzu oluşturduk ve deneyimli teknik direktör Himmet Avcı’yla anlaştık. Hocamızın verdiği transfer rapor doğrultusunda iç transferde 8, dış transferde de 9 futbolcuyla anlaşma sağladık. İnanıyorum ki yaptığımız kaliteli transferlerle hedefimiz olan Bal Ligi’ne çıkacağız. Bunu yapabilecek teknik heyet ve futbolcu kadrosunu oluşturduk. Teknik direktörümüzün başka transfer isterse anında yaparız. Biz başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Transferlerin dışında alt yapı çalışmalarımızda devam etmektedir. İlçemizin gençlerini Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Alt yapıya gösterilen yoğun ilgiden dolayı da çok mutluyuz” diye konuştu.

Çal Belediyespor’un iç transferde Ramazan Tanıtmış, Muharrem Demirci, Hasan Can Tuncel, Muharrem Soyatik, Mehmet Yalçınkaya, Eray Tuncay, Abuzer Çiftçi, Yasin Toktaş’a imza attırdı. Siyah beyazlı ekip dış transferde Denizli İdmanyurduspor’ndan Süleyman Kolukara, Samet Kartop, Gökhan Ünlü, Tarık Tuncer,  Süleyman Tunahan Çelik,  Furkan Özdemir,  Ahmet Kavak, Irlıganlıspor’dan Mert Yılmaz ve Kayseri Develigücüspor’dan Ferhat Erdoğan’ı renklerine bağladı.