DENİZLİSPOR NAZİLLİ BELEDİYE İLE BERABERE KALDI

Denizlispor, Nazilli'de TFF 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor ile karşılaştığı hazırlık maçında sahadan 1-1  berabere ayrıldı.

 

TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Denizlispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlılar, hazırlık maçı dolayısıyla TFF 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor'a konuk oldu. Nazilli Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, her iki takımın karşılıklı attığı golle 1-1 tamamlandı.

Nazilli Belediyespor, maça kalede Hasan, savunmada Nicola, Mücahit, Selçuk, Emir, orta sahada Cumhur, Kürşat, Anıl, kanatlarda Kutsal, Ali ve forvette Miraç on biriyle başlarken, Denizlispor ise Ali, Berkant, Emirhan, Emre, Emir, Okta, Eren, Ramazan, Alihan, Emre, Mehmet ilk on biriyle sahada yer aldı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlanırken, Denizlispor, 52. dakikada Emre Furtuna'nın vuruşuyla 1-0 öne geçti. Nazilli Belediyespor bu gole 64. dakikada Cumhur'un kullandığı serbest vuruştan gelen topa Serkan Güler'in yaptığı güzel bir kafa vuruşuyla yanıt verdi ve skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım da pozisyon bulsa da başka gol olmadı ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.