MERKEZEFENDİ BASKET SAHNE ALDI 82-68

Antalya'da düzenlenen Gloria Cup'ta sahne alan Merkezefendi Basket, VTB Ligi ekiplerinden Lokomotif Kuban'a 82-68'lik skorla mağlup oldu. Denizli ekibi turnuvanın ikinci maçında CSKA Moskova ile karşılaşacak.

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Merkezefendi Basket, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Antalya'da düzenlenen Gloria Cup'ta sahne aldı. Temsilcimiz ilk maçında VTB Ligi ekiplerinden Lokomotif Kuban ile karşılaştı.

İLK ÇEYREK KIRAN KIRANA

Maça etkili başlayan Kuban takımı ilk üç dakikayı 12-2'lik skorla geçti. Hücumda toparlanan temsilcimiz üst üste bulduğu 3 sayılık isabetlerle maça dengeyi getirdi. İki takımında hücumda etkili olduğu ilk çeyrek 22-22 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte de devam eden dengeli oyun sonucunda devre 46-41 Lokomotif Kuban üstünlüğü ile sona erdi.

KUBAN İKİNCİ YARIDA AĞIRLIĞINI KOYDU

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde oyun üstünlüğünü ele alan Kuban, final periyoduna 62-54 önde girdi. Merkezefendi Basket'in son çeyrekte geri dönüş çabaları sonuçsuz kalınca mücadele 82-68 Lokomotif Kuban üstünlüğü ile tamamlandı.

ARCA TÜLÜOĞLU ÖNE ÇIKTI

Merkezefendi Basket'in yeni transferlerinden Arca Tülüoğlu, kaydettiği 19 sayı, 2 asistle takımın en etkili oyuncusu oldu. Yeni transfelerden Ben McLemore 11 sayı kaydederken, Ayberk Olmaz ve Noah Thomasson 7'şer sayıyla oynadılar.

İKİNCİ RAKİP CSKA MOSKOVA

Merkezefendi Basket turnuvanın ikinci maçında 1 Eylül Pazar günü Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00'de başlayacak.