MERKEZEFENDİ’NİN RAKİBİ BAHÇEŞEHİR

Yeni sezon hazırlıkları sürdüren Merkezefendi Basket, İzmir’de düzenlenen Ege Cup’da mücadele edecek. Denizli ekibi turnuvanın ilk maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak.

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Merkezefendi Basket, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Antalya’da düzenlenen Gloria Cup’ta Rus ekipleri Lokomotiv Kuban ve CSKA Moskova’ya mağlup olan Denizli ekibi, 5-7 Eylül tarihleri arasında EGE Cup’ta boy gösterecek.

İLK RAKİP BAHÇEŞEHİR KOLEJİ

Aliağa Petkimspor’un ev sahipliğinde düzenlenen turnuvaya Basketbol Süper Ligi ekipleri katılıyor. İzmir Aliağa Belediyesi ENKA Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya Merkezefendi Basket ile birlikte Petkimspor, Bahçeşehir Koleji ve Manisa Basket katılacak.

Yeşil siyahlılar turnuvanın açılış maçında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. 5 Eylül Perşembe (bugün) günü oynanacak mücadele saat: 15.30’da başlayacak. İlk günün diğer maçında Aliağa Petkimspor ile Manisa Basket saat: 18.00’de karşı karşıya gelecek.

İlk maçlarından mağlubiyetle ayrılan ekipler 7 Eylül Cumartesi günü saat: 13.00’te üçüncülük maçı oynayacak. ilk maçların kazananları ise aynı gün saat: 15.30’da birincilik maçına çıkacak.