MERKEZEFENDİ BAHÇEŞEHİR’E FARKLI KAYBETTİ

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İzmir’de düzenlenen Ege Cup’a katılan Merkezefendi Basket, Bahçeşehir Koleji’ne 77-47’lik farklı skorla mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Merkezefendi Basket, İzmir’de düzenlenen Ege Cup’ın açılış maçında Bahçeşehir Koleji’ne 77-47’lik farklı skorla mağlup oldu. Antalya’da düzenlenen Gloria Cup’da oynadığı iki maçı da kaybeden Denizli ekibi, üçüncü hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Maçı baştan sona önde götüren Bahçeşehir Koleji, ilk periyodu 16-15, devreyi 36-24 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren İstanbul ekibi, final periyoduna 58-34 önde girdi. Son çeyrekte rahat bir oyun sergileyen Bahçeşehir maçtan 77-47’lik üstünlükle ayrıldı.

İlk günün diğer maçında ev sahibi Aliağa Petkimspor ile Manisa Basket karşılaştı. Manisa ekibi mücadeleyi 79-87 kazanmayı başardı. alınan sonuçların ardından Manisa Basket ile Bahçeşehir Koleji 7 Eylül Cumartesi günü saat: 15.30’da birincilik maçına çıkacak. Merkezefendi Basket ile Aliağa Petkimspor ise aynı gün saat: 13.00’te üçüncülük maçı oynayacak.

Bahçeşehir Koleji’nde Şehmus Hazer 12 sayı, 4 asist, Tyler Cavanaugh 10 sayı, 4 ribaund, Chris Maasinburg 9 sayı, 4 ribaund, ve Axel Bouteille 8 sayı, 4 ribaundla oynadı.

Merkezefendi Basket’te Ben McLemore 10 sayı, Arca Tülüoğlu 7 sayı, Simi Shittu 7 sayı, Ayberk Olmaz 7 sayı attı.