AMATÖR FUTBOLUN SORUNLARINI DENİZLİ’DE MASAYA YATIRDILAR

Denizli, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Ege Bölgesi Başkanlar Kurulu Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Toplantıda, 15 ASKF Başkanı ve amatör spor camiasının önde gelen isimleri bir araya gelerek amatör futbolun sorunlarını ve çözüm yollarını istişare etti.

TASKK BAŞKANLARI DENİZLİ'DE BULUŞTU

Hatay ve Tekirdağ'dan sonra üçüncüsü düzenlenen TASKK Ege Bölgesi Başkanlar Kurulu Toplantısı, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında gerçekleştirildi. Toplantıya TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar ve birçok ASKF Başkanı katıldı. Toplantıda ASKF Başkanları illerindeki amatör sporla ilgili görüşlerini ve taleplerini dile getirdi.

SPORA HİZMET VURGUSU

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, konuşmasında, “Denizli’de 65 branşa hizmet ediyoruz ve bunun başında futbol var. Tesisleşme konusunda önemli adımlar attık. Amacımız, gençlerimizi daha iyi bir geleceğe hazırlamak" dedi. TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil ise "Denizli futbol ailesi olarak her zaman bir aradayız ve bu toplantı spor camiamız için çok önemli" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN CEŞEN’DEN TEŞEKKÜR

Toplantıya ev sahipliği yapan Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, toplantının Denizli'de düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Denizli olarak amatör spor kulüplerine yönelik önemli çalışmalar yapıyoruz. Tüm ASKF Başkanlarına katılımları için teşekkür ederim" dedi. TASKK Genel Başkan Vekili Şener Aydın ise toplantının verimli geçtiğini ve sorunların çözümü için bu tür buluşmaların devam edeceğini belirtti.