FUTBOLU BIRAKTI

Son üç sezon Denizlispor’da forma giyen ve kaptanlık yapan 38 yaşındaki Gökhan Süzen, transfer döneminde hiçbir takımla anlaşma sağlayamayınca aktif futbol kariyerini noktaladı.

Denizlispor’da iki dönem forma giyen, ikinci döneminde takımın kaptanlığını yapan Gökhan Süzen, futbol hayatını noktaladı. Yeşil-siyahlı takımın transfer yasağı sebebiyle sözleşme yenilemediği Süzen, yaz transfer döneminde hiçbir takımla anlaşma sağlayamadı. Tecrübeli futbolcunun adı memleketinin takımı Düzcespor ile de uzun süre anılsa da transfer gerçekleşmedi. 38 yaşında futbolu bırakan Gökhan Süzen, Denizlispor formasıyla toplamda 118 maça çıktı. Bu süreçte 9 gol atarken, 17 de asist yaparak takımın hücum gücüne önemli katkılar sağladı.

BEŞİKTAŞ VE BAŞAKŞEHİR’DE FORMA GİYDİ

Beşiktaş ve Başakşehir takımlarında Süper Lig tecrübesi de bulunan Süzen, karyierinde 430 maça çıktı. Bu maçlarda 25 kez gol sevinci yaşayan tecrübeli savunma oyuncusu, 19 asistle de dikkat çekti. Gökhan Süzen, Gaziantepspor, Sivasspor, Tokatspor, Adanaspor ve Ümraniyespor takımlarında da forma giydi.

“VEDA ETMEK KOLAY DEĞİL”

Futbola veda etmenin kolay olmadığını dile getiren Gökhan Süzen, veda mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu güzel oyuna ve futbola veda etmek elbette kolay değil. Ama hayatım boyunca unutamayacağım anılar biriktirdim, değerli dostlar edindim. Futbol benim için bir yaşam biçimi oldu ve bu serüveni burada noktalamak istiyorum”