MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ DENİZLİ’DE YAPILACAK

U-14 Milli ( 2011 Doğumlular) Takımlarının oyuncu havuzu için her yıl gerçekleştirilen Bölge Karmaları seçmeleri, Denizli’de yapılacak. TÜFAD Denizli Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre seçmelerin iki aşamalı yapılacağı açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Gelişim Direktörlüğü tarafından U-14 Milli ( 2011 Doğumlular) Takımlarının oyuncu havuzu için her yıl yapılan Bölge Karmaları seçmeleri Denizli’de iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek.

İlk seçmeler 26 Eylül Perşembe günü saat: 14.30’da Akkonak Sahası’nda yapılacak. Burada yapılacak seçmelerde ilk aşamayı geçen oyuncular ikinci aşamaya davet edilecek. Seçmelerin ikinci aşaması 2 Ekim Çarşamba günü saat: 14.30’da yine Akkonak Sahası’nda yapılacak.

TÜFAD Denizli Şubesi’nden seçmelerle ilgili kriterlerin yer aldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*2023-2024 Sezonunda İlimizde oynanan müsabakalarda ( 2011 Doğumlu)TFF -TUFAD Denizli Şubesi tarafından görevlendirilen Kent Antrenörlerinin değerlendirmeleri neticesinde belirlenen oyuncular dışında, Kulüplerimiz Milli Takım Düzeyinde oyuncularınız varsa en fazla 2 oyuncu bildirebileceklerdir.

*Her oyuncu için aşağıda verilen form doldurulacak ve Veli onaylı olacak şekilde 25.Eylül Çarşamba Günü Saat:14.00'e  kadar TUFAD Denizli Şubesine teslim edilecektir.

*İlimizde tek profesyonel takım olduğu için (Denizlispor)  onların seçmeleri  kendi aralarında oynayacakları müsabaka ile değerlendirilecektir.

*Amatör takım oyuncularının seçmeleri kendi aralarında oynayacakları müsabaka ile değerlendirilecektir.

*Ege Bölge Karması / TFF organizasyonunda  şimdilik iki takımla temsil edileceği/Bir takım profesyonel Takım oyuncularından / 2.Takım Amatör takım oyuncularından oluşturulacaktır.

*İzmir-Aydın-Manisa-Muğla-Uşak-Denizli illerinden oyuncular karmada yer alacaklardır.