ÇAL'DAN 'BAL' GİBİ PROVA

Denizli Süper Amatör Ligi’ne şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Çal Belediyespor, BAL takımlarıyla yaptığı hazırlık maçlarında göz doldurdu.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren ve yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Çal Belediyespor, hazırlık maçlarıyla yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor. BAL’da mücadele eden Denizli ekiplerinden Yeşil Çivril Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaşan Çal Belediyespor, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Daha sonra Aydın’ın BAL takımlarından Kuyucakspor ile hazırlık maçında karşılaşan Çal Belediyespor, bu karşılaşmadan da 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. 

Takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çal Belediyespor Başkanı Hakan Saruhan, “Takımımın hazırlık maçlarında gösterdiği güzel performans ve hırs bizi memnun etti. Forma rekabeti bu sezon çetin geçecek. Çünkü tüm futbolcularımız formayı kapabilmek için çok çalışıyor. Antrenmanlarda da bu hırslarını görebiliyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız antrenmanlar ve hazırlık maçları iyi yolda olduğumuzu gösterdi. Teknik heyetimizde özverili ve takımın başarısı için planlı şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca alt yapıda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bizler sezon sonu BAL Ligi'ne çıkacağımıza inandık ve başaracağız” diye konuştu.

TRANSFERLER DEVAM EDİYOR

Bir taraftan lig hazırlıklarını sürdüren Çal Belediyespor’da bir taraftan transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlılar geçen sezon Yeşil Çivril Belediyespor forması giyen Beytullah Daşel ve Didim Belediyespor'da forma giyen Baran Berkay Karpuz ile anlaşma sağladı.