DEGİAD YELKEN TAKIMINDAN İKİNCİLİK

İstanbul’da düzenlenen Bosphorus Cup’a katılan DEGİAD Yelken Takımı ikincilik elde etti.

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) Yelken Takımı, İstanbul Boğazı'nda düzenlenen 23. Bosphorus Cup'ta kürsü gördü. 95’i aşkın teknenin ve binden fazla sporcunun katıldığı dev organizasyonda, DEGİAD Yelken Takımı Cruise 22 ekibin yarıştığı kategorisinde ikinci oldu.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışta, DEGİAD Yelken Takımı deneyimli ve başarılı ekibiyle dikkatleri üzerine çekti. Denizli ekibi sergilediği performansla dikkat çekti.

DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sözkesen, elde edilen başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “DEGİAD Yelken Takımımız, 23. Bosphorus Cup'ta gösterdiği performansla bizleri bir kez daha gururlandırdı. Başarılarında emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. DEGİAD olarak, spora ve gençlerimizin gelişimine destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

DEGİAD Yelken Takımı, bu önemli başarıyla yelken sporunda adından söz ettirmeye devam ediyor. Takım, önümüzdeki dönemde de katılacağı ulusal ve uluslararası yarışlarda Denizli'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor.