İKİ OYUNCUNUN BİLETİ KESİLDİ

Merkezefendi Basket koçu Zafer Aktaş’ın gözüne giremeyen yeni transferler Noah Thomasson ve Ja Von Franklin ile yollar ayrıldı.

Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezona Play-Off hedefiyle hazırlanan Merkezefendi Basket’te iki oyuncunun bileti kesildi. Yaz transfer döneminde kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Denizli ekibi, Georgia’dan kadrosuna kattığı oyun kurucu Noah Thomasson ve Borac takımından transfer ettiği pivot  Ja Von Franklin ile yollarını ayırdı.

ZAFER AKTAŞ’IN GÖZÜNE GİREMEDİLER

İki oyuncunun takımdan ayrılmasının nedeni ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmazken, koç Zafer Aktaş’ın performanslarını yeterli bulmadığı ve kadroda düşünmediği için ayrılıkların gerçekleştiği iddia edildi. Yeşil siyahlı yönetimin iki oyuncunun yerine transfer yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyor.

TRANSFERDE 3 FİRE

Yaz transfer döneminde Fransa Ligi’nde mücadele eden Cholet takımından transfer edildiği açıklanan skorerguard CraigRandall, fiziksel testi geçememişti. Randall'ın kalçasında kemik ödemi tespit edilince oyuncunun transferinden vazgeçilmiş onun yerine Ben McLemore transfer edilmişti. Denizli ekibinin transfer komitesi Randall, Noah Thomasson ve Ja Von Franklin ile sezon başlamadan 3 fire verdi.