1 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI

Denizlispor’da uzun yıllar adeta kaderine terk edilen Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri, Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve altyapı kurmaylarının çalışmalarıyla yeniden ayağa kalkıyor. Altyapıda oynayan futbolcuların kötü şartlar altında çalıştığı tesise 1 milyon lira yatırım yapıldı. Tesislerin yapımını sağlayan eski Başkan Zafer Katrancı, destek amacıyla Başkan Yıldırım ve yönetimle tesislerde buluştu.

Denizlispor’un futbolcu fabrikası Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri, Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetiminin elinde yeniden ayağa kalkıyor. Göreve geldiği günden bu yana altyapının önemine dikkat çeken yeşil siyahlı yönetim fabrikaya el attı ve baştan aşağı yenileme çalışmalarına başladı.

FİZİKİ KOŞULLAR İYİLEŞTİRİLDİ

Yeşil siyahlıların altyapıdan sorumlu yöneticisi Volkan Uzunay, tesislerde yapılan çalışmaları DenizliYeniOlay.com’a anlattı. Tesislerdeki fiziki koşulların tamamen iyileştirildiğini anlatan Uzunay, “Atıl durumda olan odalar temizlendi. Işıklandırma problemleri vardı, bunlar giderildi. Tesislerin güvenliği sağlandı. Etraftaki tellerin açık olması nedeniyle birkaç noktadan içeriye giriş vardı. Bunlar tamamen kapatıldı. Sıhhi tesisat problemleri giderildi. Tıkalı giderler açıldı. Binanın komple temizliği yapıldı. Elektik prizler düzeltildi. Duşlar aktif hale geldi. Yeni klimalar takıldı. 3 adet çamaşır makinesi, 1 adet kurutma makinesi ve 1 adet bulaşık makinesi yerleştirildi. Analiz odası hazırlanıyor. Projeksiyon cihazı alınacak. Futbolcular için buz havuzu hazırlanıyor” diye konuştu.

PAÜ DENİZLİSPOR İŞBİRLİĞİ ALTYAPIDA

Denizlispor teknik direktörü Çağdaş Mavioğlu’nun A takımda uyguladığı PAÜ işbirliği, altyapıda da uygulanmaya başladı. Yeşil siyahlı oyuncuların gelişimi Pamukkale Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu hocalarından destek alınıyor. Ayrıca altyapının tüm kategorilerinde teknik sorumlu sayısı ve kalitesi arttırıldı. Tüm gruplara ayrı ayrı Atletik performans hocaları gelirken ayrıca kaleci antrenörleri de göreve başladı.

1 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ALTYAPIYA DESTEK

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın da yeşil siyahlı kulübe desteği sürüyor. Bu kapsamda tesislerin doğalgaz tesisatı il müdürlüğü tarafından hazırlanırken, gaz tahsisi için Enerya’ya başvuru yapıldı. Ayrıca doğalgaz için gerekli cihazların tamamı Spor Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Denizlispor yönetiminin altyapı tesislerini yeniden ayağa kaldırmasının maliyeti 1 milyon lirayı aştı. Yeşil siyahlılarda bu maliyet yöneticiler ve kulübe gelen bağışlar tarafından karşılandı.

1 MİLYON TL YATIRIM YAPILDI

KATRANCI VE İLMAN’DAN ZİYARET

Çalışmaların devam ettiği Zafer Katrancı Altyapı tesislerine Efsane Başkan Zafer Katrancı, Denizli Gençlik Spor Müdürü Ömer İlman ve Başkan Ahmet Yalın Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri, ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada “Bu anlamlı buluşma, gençlerimizin spor alanındaki gelişimini desteklemek amacıyla gerçekleştirildi. Başkanlarımız, tesislerin durumu hakkında bilgi alarak, gelecekteki projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu. Sporun ve gençliğin gelişimine katkı sunmak için birlikte atılacak adımlar değerlendirildi” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor eski Başkanı Zafer Katrancı’nın ziyaret sırasında yeşil siyahlı yönetime, destek anlamında “Üstümüze düşen bir şey olursa gerekeni yaparız” dediği öğrenildi.