HOROZUN KONUĞU BÜYÜKÇEKMECE

Ligde namağlup ilerleyen Denizlispor, ligin 5’nci haftasında sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek. Denizli Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak mücadele saat: 16.00’da başlayacak.

TFF 3’ncü Lig 4’ncü Grup’ta oynadığı 4 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Denizlispor, bu serisini Büyükçekmece Tepecikspor karşısında da sürdürmek istiyor. İstanbul ekibi ile sahasında karşılaşacak yeşil siyahlılar, teknik direktör Çağdaş Mavioğlu yönetiminde hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Denizli Atatürk Stadı’nda 5 Ekim Cumartesi (yarın) günü oynanacak mücadele saat: 16.00’da başlayacak.

NAMAĞLUP 7 TAKIMDAN BİRİ

Oynadığı 4 maç sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puanı bulunan Denizlispor, haftaya 6’ncı sırada başlıyor. Namağlup unvanını sürdüren Denizli ekibi ile birlikte Orduspor 1967, Sebat Gençlik, Zonguldak Spor, Akedaş Epsaş Kahramanmaraş İstiklal Spor ve Mardin 1969 Spor’un da ligde mağlubiyeti bulunmuyor.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Horozların sahasında konuk edeceği Büyükçekmece Tepecikspor maçının bilet fiyatları da belli oldu. Yeşil siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre bilet fiyatları, Fatih Eroğlu Maraton Tribünü 40 TL, Yasin Cinkaya B Üst Tribünü - D Üst Tribünü 50 TL, A Alt Tribünü 75 TL, VIP - Loca Önü 100 TL ve Misafir Tribünü 40 TL olarak belirlendi. Bilet satışlarının maç günü Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişelerinden yapılacağı belirtildi. Ayrıca karşılaşmayı localardan izlemek isteyen taraftarların biletleri store mağazasından temin edebileceği açıklandı.

MAÇIN HAKEMİ TRABZON BÖLGESİ’NDEN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Denizlispor- Büyükçekmece Tepecikspor mücadelesini Trabzon Bölgesi Klasman hakemlerinden melih Kurt yönetecek. Kurt’un yardımcılıklarını Miraç Berk Kölemen ve Mahir Selenga Mısır yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Emre Can Furuncu olacak.