EGE'NİN SULTANLARI

Denizli Valiliği Kadın Voleybol Takımı, İzmir'de düzenlenen Kamu Spor Oyunları Ege Bölge Şampiyonası'nda bölge şampiyonu olurken, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Masa Tenisi Takımı üçüncülüğü elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın koordinesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları kapsamında Denizli Valiliği Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar İl Şampiyonluğunu elde ederken, Kadınlar Masa Tenisi kategorisinde de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Takımı turnuvayı birinci olarak tamamladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2024 Yılı 2. Kamu Spor Oyunları kapsamında Denizli'de düzenlenen turnuvada il şampiyonu olan Denizli Valiliği Kadın Voleybol Takımı ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Masa Tenisi Takımı 1-6 Ekim tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Kamu Spor Oyunları Ege Bölge Şampiyonası'na katıldı.

EGE'NİN SULTANLARI

VALİLİK KADIN VOLEYBOL TAKIMI EGE'NİN SULTANLARI OLDU

İzmir'de düzenlenen Ege Bölge Finalleri'nde Denizli'yi temsil etmeye hak kazanan takımlar büyük başarı elde ederek kente döndü. Denizli'nin sultanları Denizli Valiliği Kadın Voleybol Takımı turnuvada bölge şampiyonu oldu ve Ege'nin Sultanları olarak 1-6 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan Kamu Spor Oyunları Türkiye Şampiyonası'nda Denizil'yi ve Ege'yi temsil etmeye hak kazandı.

Kamu Spor Oyunları Ege Bölge Şampiyonası'nda Bölge Şampiyonu olan Denizli Valiliği Kadın Voleybol Takımı sporcularını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman makamında ağırladı. Denizli Valiliği Kadın Voleybol takımının sporcularını kutlayan İlman, Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

EGE'NİN SULTANLARI

PAÜ HASTANELERİ MASA TENİSİ İL BİRİNCİSİ OLDU

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kamu Spor Oyunları Turnuvası'nda Kadınlar Masa Tenisi kategorisinde Denizli’de 16-20 Eylül 2024 tarihleri arasında oynanan, 6 takımın katıldığı turnuvayı birinci olarak tamamlayan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kadınlar Takımı, İzmir'de 1-6 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenen Ege Bölge Finalleri'nde 7 takımın katıldığı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.